Ari Katajamäki

Helsingin kuntavaaliehdokkaiden kanta Malmin lentoasemaan?

2 viestiä aiheessa

Kuntavaaliehdokkaat kiinnostuneita Malmin lentoasemasta

 

Malmin lentoaseman ystävät ry on  tiedustellut helsinkiläisten kuntavaaliehdokkaiden kantaa lentoaseman säilyttämiseen ilmailukäytössä. Kysely on lähetetty lokakuun alussa kaikille helsinkiläisille ehdokkaille, joiden sähköpostiosoite oli saatavilla.  Ehdokkaiden antamat vastaukset ovat luettavissa yhdistyksen internet-sivuilta osoitteessa: http://www.pelastamalmi.org/fi/luettavaa/kuntavaalit08.html.

Kaikki muutkin Helsingin vaalipiirin ehdokkaat ovat tervetulleita vastaamaan kyselyyn.

 

Yli 50.000 nimeä Malmin lentoaseman puolesta

 

Malmin lentoaseman ystävät ry:n  ylläpitämässä nettivetoomuksessa saavutettiin syyskuussa merkittävä rajapyykki. Tuolloin adressiin kirjattiin 50.000:s nimi lentoaseman säilyttämisen puolesta. Allekirjoittajista runsas 2.000 on osoittanut tukensa kansainvälisen adressin kautta. Allekirjoitusten aitous on pyritty takaamaan erillisellä sähköpostivarmenteella.

 

---

Malmin lentoaseman ystävät ry (MLY) on 23.3.2002 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on Malmin historiallisen lentokentän toiminnan säilyttäminen nykyisellä paikallaan sekä lentokentän toimintaedellytysten kehittäminen, edistäminen ja tukeminen. Yhdistyksen kuuluu noin 900 jäsentä.

 

Haluatko tukea Malmin säilyttämistä? Liity jäseneksi lähettämällä sähköposti osoitteeseen sihteeri@pelastamalmi.org. Viestiin täydellinen nimi, postiosoite sekä mahdollisesti myös sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Jäsenmaksu 10 € /vuosi.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.