Tuomas Filppula

F-Secure 7.0 ja vanhat virustunnisteet

8 viestiä aiheessa

F-Secure 7.0 ei jostain syystä lataa uusia virustunnisteita vaikka se se sanoo, että ne ovat käyneet vanhoiksi. Katsoin F-securen sivuilta neuvoa ja löysin sieltä ohjeen, jossa käskettiin lataamaan fsaua-reset.exe, jolla pitäisi pystyä pakottamaan F-secure lataamaan uudet virustunnisteet. Ohjelma kuitenkin kaatuu suorituksen aikana. Mitä pitäisi tehdä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sulla on siis ilmisesti Client Security? Onhan ohjelma viimeisin versio, 7.12? Paha diagnosoida tältä pohjalta, mikä estää päivitykset. Onhan asetukset kunnossa, eli automaattiset päivitykset päällä ja päivityspalvelimena fsbwserver.f-secure.com? Kannattaa myös kokeilla laittaa yhteyden automaattinen tunnistus pois päältä, eli automaattisten päivityksien asetuksista Yhteys-sivulta täppä ruutuun "Oleta yhteyden olevan päällä jatkuvasti". Päivitykset saat ladattua myös manuaalisesti, ks. http://www.f-secure.com/download-purchase/updates.shtml

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mitään asetuksia en ole muuttanut, joten siinä suhteessa vika ei pitäisi olla käyttäjässä. Pitää kotona katsella asetuksia lisää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Googleen hakusanaksi fsaua-reset.exe. Jos tuo ohjelma ei auta, niin asenna koko ohjelma uudelleen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään