Olle Sälgmark

Rent a wreck

5 viestiä aiheessa

Rent a wreck -tyylistä vuokrausta taitaa valittaen olla heikommin tarjolla eikä Suomessa tunnetusti ole järjettömän edullista mikään autoiluun liittyvä. Jossain vaiheessa autottomana kautena vuokrasin useammankin kerran useampien Teboilien yhteydessä toimivista Scandia Rent -vuokraamoista. Hinnat olivat ainakin keskiarvohertziä olennaisesti edullisemmat ja usein kykeni neuvottelemaan samaan rahaan vähän paremman auton tai jatkopäivän tai kerrassan vähän alea. En sitten tiedä, miten asiat ovat muuttuneet. Tuossa kuitenkin yhden hinnasto malliksi:

 

http://www.teboilitavayla.com/?1;2;2000;200.2000.html

 

Google auttaa löytämään lisää toimipisteitä.

 

-A-

 

PS. Tai tuossahan ne pisteet ovat:

 

http://www.scandiarent.fi/content/fi/1/15/15.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Helsingin Kalliossa ainakin:

http://www.easyrent.fi/

 

Tosin viimeksi, kun ajelin niiltä vuokrattua autoa vuonna 2003, poliisisedät pysäyttivät ja ruuvasivat kilvet irti - ja sainpa vielä rikesakonkin katsastamattoman auton kuljettamisesta. Easyrent ei hyvittänyt sakkoa, vaikka niin lupasi. En ole tuon tapauksen jälkeen heidän ajoneuvojaan käytellyt. Ilmeisesti JOTAKIN tekevät oikein, kun on pulju vielä pystyssä.

 

Halpuudella voi siis olla hintansa, joten kannattaa auton paperit ainakin katsoa huolella läpi ennen kuin lähtee Easyrentin vehkeillä suhaamaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään