Boris Grahn

Turpa kiinni - tai edut turvataan

6 viestiä aiheessa

Muumimammalaaksossa kaikki hyvin! :-[

 

Halukkaat voivat käydä kokeilemassa, saako Laatokan rannalta ostettua isovanhempiensa töllipahasen pikkutontteineen - millä rahalla, vaivalla, keinoin ja varmuudella...

 

Entäpä jos venäläinen oligarkki sattuu haluamaan suuren Saimaan saaren? Onnistuu, jos rahaa on ja kauppa vahvistetaan ja miksi EI vahvistettaisi.

 

VOI tietenkin käydä jossain niinkin, että vaikkapa seurakunta myy omistamiaan maita SITTENKIN hieman halvemmalla kotimaiselle hinkujalle, JOS hänen esittämänsä käyttösuunnitelma sopii paremmin myyvän kristillisen yhteisön pirtaan.

 

Tässä on tietenkin se vaara, että joku saattaa rajan takana pahastua venäläisten sortamisesta ja kantaansa terävöittääkseen lähettää alkumalliksi muutaman divisioonan ja puolisen tuhatta panssariajoneuvoa ja aluksi VAIN Lappeenrantaan ja Imatralle.

 

Todellinen ongelma on kuitenkin se, että joku on kiinnostuneempi siitä, montako lautasta kuhunkin tilaisuuteen katetaan, kun pitäisi ottaa sekä järki että lusikka kauniiseen käteen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

HUPS! :-[

 

Unohtui vallan tällaiselta lihaa syövältä, vanhalta heteropierulta, että SE TAitaa olla niin, että väliäkö hällä, ottaako käteen, suihin vai vetääkö. :-[

 

Nykyään lienee lähes normaalia olla lähes epänormaali.

 

Juuri kyseisestä syystä olen nyttemmin määritellyt oman seksuaalisen suuntautumiseni uudelleen. Olen "perverssi homo", koska tykkään vain naisista. ;)

 

POLITIIKASTA kun (kai) piti olla kyse, niin siinähän aina on ollut kyse siitä, kuka parhaiten nuolee ketä ja kuinka...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Heh... Boris on tainnut löytää jotain kivoja sieniä jostain... ;D

 

Elli Cantare on erinomainen sieni - samoin herkkusieni. "Emeritus kokkaajana" saan molemmista väännettyä hyvän kastikkeen tai muhennoksen. Aidon myrkyllisesti huomautan, että korvasieniaika on jo passé. Silti korvasieni - OIKEIN esihoidettuna - tuottaa ehkä tasavallan parhaat kastikkeet/muhennokset.

 

Kaikkiin edellä mainittuihin neuvon sipulin sijaan käyttämään purjon valkoista osaa. Syntyy "sipulin" maku, mutta säilyy samalla sienen maku. Sama ohje käy sellaisenaan ihan peruskansalliseen sekasienisalaattiinkin.

 

En ole erityisen innokas sienien ystävä, mutta kokkaamiseen suhtaudun ainakin yhtä holistisesti kuin lentämiseen ennen! :P

 

Hyvä (etenkin itse pyydystetty) lohi, asiallisesti ja oikein savustettuna + tuoreet - omasta maasta poimitut Siiklit tillisilppuineen + paksu korvasienimuhennos purjosilppuineen "PESEE" any day, any time and hands down MINKÄ hyvänsä purkkisillin ja minkä tahansa torin "uudet perunat".

 

Ymmärsin kyllä kirjoittajan "yskän". Niin vanha ja dementoitunut en (muistaakseni, kai - ehkä) ole...

 

Bon appetit!

 

P.S. Mitä hallusinogeeneihin yms. tulee, luotan edelleen tiettyyn hiilivetyhydroksyyliin ja käytän siksi sitä - ja vain sitä. ;)

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olen "perverssi homo", koska tykkään vain naisista. ;)

 

 

:laugh: Arf-arf, muotia on että saa sanoa olevansa jotain muuta kuin mitä kaikki muut ovat..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään