Guest arttula

Miksi kuvien lähetys ei onnistu ?

5 viestiä aiheessa

Hei

 

Jännä ilmiö täällä mökillämme. Rouvani kannettavalta ei liitetiedostona lähetettävät valokuvat lähde jostain syystä. Kannettava on kiinni netissä WLAN-yhteydellä. Selaimena Firefox ja postina toimii GMail. Samalla koneella muunlaiset liitetiedostot (dokumentit yms.) kyllä lähtevät.

 

Mielenkiintoiseksi tästä tekee se, että kotona Helsingissä tuo kannettava toimii ihan hienosti liitteiden kanssa. Sama ongelma oli vanhalla koneellakin täällä mökillä tuossa alkuvuodesta. Olen yrittänyt katsoa reitittimen asetuksia läpi, mutta niistä en tule hullua hurskaammaksi. :-[

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko ne kuvatiedostot vähän isompia kuin ne muut mainitsemasi dokumentit? Isot on hitaampia siirtää, jolloin ehkä häiriöt yhteydessä voi helpommin torpata siirron.

 

Kun gmailissä klikkaa "liitä tiedosto" ja naputtelee liitettävän tiedoston nimen siihen tekstilaatikkoon, se alkaa melko välittömästi tunkemaan sitä palvelimelle. Kun liitetiedosto on palvelimella tekstilaatikko muuttuu ruksattavaksi kentäksi. Sen jälkeen ei pitäisi haitata vaikka koneesta katkeaisi virrat. Keskeneräinen viesti pitäisi löytyä gmail-palvelimelta luonnoksista. Jos yhteys on hidas, kannattaa ehkä odotella kaikessa rauhassa että tekstiloota katoaa ennen seuraavan tiedoston liittämistä.

 

Gmail-sivun alareunassa on linkki "perus-html" versioon. Toimisiko sillä paremmin? Ainakin siinä perus-html-versiossa on käytetty vähemmän ajax/javascript härpäkkeitä.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuota kokoasiaa itsekin mietin, mutta ei tunnu sillä olevan vaikutusta. 400 kt kokoinen Powerpoint -esitys meni läpi, mutta 79 kt kokoinen kuva ei.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ratkaisusta en tiedä yhtään mitään, mutta välillä minunkin Gmail tekee noin.

 

Joo, eli pitää vissiin kokeilla rouvan koneella jonkun toisen sähköpostin kautta. Kiitos ideasta ! :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään