Jukka Övermark

Uutta TV:tä ostamassa

4 viestiä aiheessa

Olisi tarkoitus ostaa sellainen alle 500€ maksava 20 - 24 tuumainen lcd televisio, mutta kun tarjontaa on monenlaista ja eri hintaan, niin ajattelin kysyä täältä apua. Mitään muita kriteerejä ei edellä mainittujen lisäksi ole kuin HDMI liitäntä PS3:sta varten. Itse tv jää hieman pään yläpuolelle, joten hyvä paneeli on myös plussaa, tai sitten hyvä nivelöinti.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itse tuossa ostin eilen LG:n 32" LCD töllön pirkkalan Verkkokaupasta ja hintaa oli 499e, ja ensivaikutelmat on erittäin hyvät :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

LG:stä löytyy hyviä kokemuksia täältäkin. Ostin alkukesästä 37" kovalevyllisen LG:n töllön ja toistaiseksi ei oikein mitään muuta valittamista kuin todella surkea äänentoisto, mutta siitäkään ei juuri haittaa ole kun äänet ei muutenkaan tulisi töllön kautta. Paneli vaikuttaisi todella hyvältä sen perusteella mitä sen kautta tulee olohuonekonetta käytettyä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vähän hankalaksi käy kun melkein jokaisessa on TN paneeli ja jos maksaa vähän extraa, niin sillä saisi jo 32" TV:n. Periaatteessa kävisi mikä vaan näyttö, jossa on scart ja hdmi -liittimet. Ei siis tarvitse sisältää tv-viritintä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään