Sami Puro

Nintendo Wiistä asiaa

1 viesti aiheessa

Jea, tuli Wiille ostettua komponenttikaapeli, mutta nyt on vähän hämärää että mitä teen väärin vaiko mitään.

 

Telkkari on Sonyn KDL32 littu (hd-ready yms mainoslauseita, puolisen vuotta vanha), johon komponenttikaapeli on kytketty normaalisti. Wiistä on valittu 480p HDTV tila päälle myös.

 

Wiin valikoissa ja originaalipeleissä, esim Sportisissa 480p-tila on päällä ja toimii, mutta jos yritän pelata virtual console-pelejä, esim. Super Mario 3, vaihtaa telkkari moodinsa väkisin 576i/50Hz tilaan, ja tässä moodissa kuva on pelikelvoton, eli hirveää häntimistä, osa ruudulla olevista asioista muuttuu kokonaan mustaksi sillointällöin ja niinpoispäin.

 

Jos taas käytän telkkarin scart-liittimeen kytkettyä Wiin mukana tullutta vakiokaapelia toimii silloin kaikki hienosti, mutta kuvanlaatu on selvästi heikompi Wiille tehdyissä peleissä tietystikin. Nopeasti googlattuna tv:n pitäisi tuota 576i moodia tukea kyllä, mutta johtuuko tuo karsea kuvanlaatu ko. moodissa tuosta kaapelista eli eikö telkka ymmärrä esim. että komponenttikaapelin kautta voi tuolla tuollaista signaalia?

 

Eli ... millä saisi nuo vanhankunnonajan-pelit toimimaan jotenkin niin että tuolla telkkarilla niistä selvää saisi... Vai pitääkö pelittää tuolla scarttiliitännäisellä ja heittää uusi kaapeli kuikkaan?

 

 

(nimimerkillä aika amatööri näissä asioissa...)

 

 

Hauska vehje tuo Wii kyll noin muuten on  ;)

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään