Mikael Paulinow

IExplorer 7 ongelmat jatkuvat (kaatuilua)

5 viestiä aiheessa

Eli asensin ie7 uudestaan, ja nyt kaatuilee esim kun yrittää avata forecan sivuja. En jaksa ymmärtää tätä. Tällaista vaan laittaa tulemaan:

 

Ei sano mitään tällaselle nörtille, yritin googlailla tuota dll filua ja erroreita sunmuita vastausta löytämättä. Olisin kiitollinen jos joku ymmärtäisi jotain tästä.

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

VB scriptin joku DLL filu onpi syyllinen. Kun kyseessä on XP niin suosittelen IE7 poistoa ja uudelleen asennusta tai sitten vaihtamista FF2:lle ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaatuminen on siis tapahtunut Visual Basic scriptiä käsittelevässä moduulissa, eipä tuosta muuta voi päätellä. IE:n uudelleenasennus harvemmin auttaa mitään, koska se on käyttöjärjestelmän osa. Vain jos iexplore.exe olisi vioittunut tai jotain muuta hyvin harvinaista, sellaisesta voisi olla hyötyä. Kyllä tuossa luultavasti vika on Windowsin järjestelmissä, mikä valitettavasti usein tarkoittaa, että helpoin korjaus on koko järjestelmän uudelleenasennus tyhjälle pohjalle. Pikafiksinä voit tosiaan koittaa käyttää jotain muuta selainta, joskin on kyllä mahdollista, että sama vika vaivaa siinäkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitoksia vastauksista. Tosiaan tuo explorer uudestaanasentaminen ei auttanut. Ja kuten Esa sanoit, vika on ilmeisesti jossain syvemmällä, sillä tänään aamusta tappelin tunnin koneen kanssa. Netti ei toiminut, ei pikaviestimet ei mikään. Mutta onnekseni muistin että joskus tämän foorumin kautta olen lataillut WinsockxpFix filun joka sitten boottauksen jälkeen taas palautti koneen "normaaliin" toimintaan. Eli iso käsi fsnordicille jälleen kerran!

Ja mitä firefoxiin tulee, on kaikki salasanat sunmuut explorerissa ja muuten olen ollut siihen tyytyväinen (FF löytyy koneelta kyllä mutta se muistuttaa liikaa työpaikasta :) )

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään