Guest hullukoira

Hyväksytkö eutanasian?


6 viestiä aiheessa

Pitää vastata, kun kerran nimellä viitattiin (vaikken edes tuossa aiemmin suoranaisesti eutanasiaan viitannutkaan). EHDOTTOMASTI KYLLÄ ! Ihmisellä on oikeus kuolla arvokkaasti ilman pitkittynyttä (omaisten) kärsimystä. Melkein aina asiaan perehtynyt lääkäri näkee, milloin ei mitään ole enää tehtävissä. Kaikki jatkohoito on enää kärsimyksen pitkittämistä. Nykyisessä työpaikassani teen lähes päivittäin DNR-päätöksen (DNR=Do Not Resuscitate). Sinänsä ehkä rankkaa, mutta päätös perustuu ihmiselämän kunnioittamiseen, ja toisaalta ymmärtämykseen, ettei elämää pidä jatkaa loputtomiin keinotekoisesti.

 

Toivottavasti myös Suomessa joku päivä hyväksyttäisiin Hollannin mukainen eutanasiakäytäntö.

 

//Arttu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos joskus tulevaisuudessa olen niin heikossa hapessa, etten enää pysty itse hyppäämään junan alle, niin toivottavasti joku tuuppaa. Kumminkin on jo tullut nähtyä ja koettua ihan riittävästi enkä taatusti halua jäädä muista riippuvaiseksi ihmisraunioksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Totta kai ihmisellä on oikeus kuolla jos haluaa. En nyt tosin masennuspotilaille suosittele, kun siitä paranee, eikä lopullisen ratkaisun kanssa kannata suotta hötkyillä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään