Jani Salo

TV Media spyware

4 viestiä aiheessa

moi

 

Nyt on C:\Program Files osiossa ollut TV Media niminen folderi kauan. Pois tuota ei saa mitenkään. Ad-Aware 6, Spy Bot yms. eivät tunnista tuota TV Media tvm.exe ohjelmaa spywareksi tai poista sitä. Olen myös DOS Promptilla yrittänyt sitä poistaa mutta turhaan. Tvm.exe ohjelman tosin blokkasin ZoneAlarmilla kun se yritti ottaa yhteyttä. Miten saan siis tuon ärsyttävän spywaretus TV Media kansion joka sisältää tvm.exe, TvmBho.dll ja TvmCore.dll tiedostot pois ??

 

Googlella etsin myös ja tuo on siis mitä ilmeisemmin kinkkinen poistaa. http://www.computercops.biz/postitle46551-0-0-.html Vielä en ole siinä onnistunut.... Käy ärsyttämään tuollaiset spywaret... Jos tekijät saadaan kiinni niin saunan taakse vaan ja kuula kalloon >:(

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Linkkiä lukematta - aja msconfig, ja sieltä käynnistä alilehden alta ota tuo ohjelma pois (jos on), sitten käynnistä Windows safe moodissa ja nuo mainitsemasi poista tiedostot.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

yksi tapa poistaa hankalia tiedostoja mille on jäänyt explorerin tiedostolukko päälle on seuraava win2000 ja xp koneissa:

 

ctrl+alt+del->tehtävien hallinta->prosessit välilehti

 

etsi listasta explorer ja sammuta prosessi.

 

älä suotta pelästy vaikka ikonit katoavat työpöydältä ja käynnistävalikkokin katoaa.

 

valitse tiedostovälilehdeltä uusi prosessi: cmd

 

tämä avaa winkkarin komentotulkin eli se dossin näköinen ikkuna. paikallista ja poista tutuilla dos komennoilla (cd, dir, del, jne) häiritsevä tiedosto.

 

käynnistä explorer uudestaan. eli tehtävä valikko uusi prosessi: explorer.

 

mikäli et ole varma että tiedosto jonka haluat poistaa on windowssin kannalta oleellinen tiedosto, ÄLÄ POISTA! turvallisesti voit xp:ssä kokeilla asian msconfig ohjelman kautta.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään