Otto Nieminen

Hiiri "sammuu"

7 viestiä aiheessa

Moro.

 

Viimeaikoina on ollut varsin hiljaista ongelma-rintamalla  :P Mutta, kuitenkin hiljattain hiiri alkanut "sammahtelemaan" kesken simutussessioiden, tähän yleensä riittää johdon nyppäys irti ja takaisinlykkäys, mutta joskus on käynnistettävä koko roska uudelleen, joka ei ainakaan positiivisesti vaikuta simutuselämykseeni. Hiiri on Logitechin G3 ja on kiinni koneen takana löytyvässä USB-röörissä, ei missään USB-portin jakajapömpelissä (= virta ei lopu kesken, vai viekö hiiri sitä paljonkin?). Ennen sammahtamista kuuluu tuttu Windowsin "laitteen sammutus" ääni pimpom, ja hiiri lopettaa toimintansa. Ajurit pitäisi olla ajan tasalla.

 

Kiitos vastauksista!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tervicko!

 

Oletteko katsoneet device managerista, ettei USB root hubien asetuksissa ole "allow the computer to turn off this device to save power" -täppä päällä?

 

Mulla kaatui aina kaikki isot tiedostosiirrot usb-levyille kunnes disabloin tuon! On meinaan oletuksena päällä.

 

Näin tämä toimi ainakin XP:ssä. Luulisin, että Vistassa kans!

 

t.PR

 

EDIT: lisäys

EDIT2: typoja

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sen verran auttoi tuo Pasin vihje, että nyt hiiri sammahtaa vain pariksi/max kymmeneksi sekunniksi ja herää sitten eloon. Tällainen on kuitenkin vielä hieman häiritsevää, onko kenelläkään lisää vinkkejä? :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt on ilmeisesti ongelma selvinnyt, jotain häikkää takapään USBeissa... Hiukankin kun joku niistä takausbeissa olevista johdoista heilahtaa niin vehje poistuu käytöstä ja kun heilauttaa jälleen niin tulee takaisin. Pitää tuossa puhdistelun lomassa katsoa sinnekin  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Huomenta!

 

Mikähän mahtaa olla vikana, kun meikäläisenkin hiiri jumittaa välillä ja kursorin herkkyys muuttuu kesken käytön. Pattereissa ei voi olla vikaa, koska hiirenä on vanhan liiton pallohiiri ilman mitään USB-liitäntöjä. Käyttiksenä on Vista Home Premium 32-bit.

 

J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään