Aki Salmela

Kamerasta loppui paristo kesken kuvauksen, nyt ongelmia

4 viestiä aiheessa

Nyt kävi siis näin:

 

Ostin Dubaista hiihtolomalla Kodakin Z812IS-tyyppisen kameran. Tähän asti se on toiminut hyvin, mutta ottaessani videota, kamerasta loppui paristo. Se ei edes vetänyt objektiivia sisään, ja nyt mokoma ei suostu käynnistymään. Kun virran laittaa päälle, objektiivi tulee ulos, mutta meneekin samantien takaisin sisälle ja kamera sammuu. Koko tapahtuman aikana näyttö pysyy pois päältä. Olisi kiva saada laite toimimaan, takuu on tietenkin voimassa vain siinä maanosassa, josta tuote on ostettu  :P Yritin jo käynnistää kameran ilman muistikorttia, ensimmäisellä kerralla toimi, muttei enää sen jälkeen. Kodakin "selviltä" sivuilta olen jo etsinyt vastausta, turhaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulla oli samanlainen ongelma kerran sonyn kameran kanssa ja syy oli tyhjä paristo vaikka oli juuri pakasta avattu... Toisella patterilla testaus voi auttaa ellet ole sitä jo koittanut...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Löysin kodakin sivuilta firmware-päivityksen, asensin sen ohjeiden mukaan ja täytyy vain toivoa parasta. Nyt ainakin toimii, toivottavasti vielä huomennakin  ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään