Guest Vja

Medical 1

5 viestiä aiheessa

Hei, en löytänyt ainakaan haulla tästä aiheesta valmista topiccia. Eli mitkä ovat karsivia tekijöitä medical 1 tarkastuksessa, entäpä esim. vanhempien sairaudet esim. epilepsia, jota ei olla havaittu itse hakijalla. Tuntuisi oudolta jos tuo vanhempien terveyskin olisi karsivana tekijänä tuossa, kun suomikin on sen verran sisäsiittoinen maa, että joka jampalla löytyy suvusta ties mitä.

 

Ikinä en ole varmaan joutunut stressaamaan mistään niin paljon kuin tuosta medical 1 tarkastuksesta, alkaa jo pikkuhiljaa suoraan sanottuna ahdistamaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuon linkin takaa löytyvä tieto tuntuisi olevan ainakin osittain vanhentunutta tietoa, esim. näönkorjausleikkaus luetaan tuossa hylkääväksi tekijäksi. (2003)

 

Kyllähän tuo lista on sellainen että tuota lukiessa alkaa jo kuvittelemaan, mitä kaikkea sellaista löytyy mistä ei ole tiennyt ennen mitään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin tosiaan, jo näköketjussa linkitetty muutos 5 sisältää tällä hetkellä voimassa olevat säännöt ajantasaisesti. Google antaa tulokseksi jostain syystä tuon vanhemman säännöstön (muutos 3).

 

Siis täältä kannattaa katsoa:

 

http://www.ilmailuhallinto.fi/tietopalvelu/FI/ilmailumaaraykset/pdf/imt/jar/m/jarfcl3.pdf

 

Periaatteessa normaalin terveyden omaava ihminen, jolla ei ole mitään tuolla poissulkeviksi määriteltyjä vakavampia vaivoja tai sairauksia, kyllä läpäisee Medical 1:n. Se on vain hieman perusteellisempi lääkärintarkastus, ei sen enempää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään