Guest PsykoOps

Moire?

2 viestiä aiheessa

Sain uuden 21" monitorin takuu vaihdosta ja ongelmaksi on käynyt älyttömät moiret. Monitorin moiren korjaus tai muut säädöt ei näytä auttavan. Toistaiseksi ne ovat ilmenneet vain Forgotten Battles pelissä kun kääntää kuvakulmaa nopeasti. Asiantuntija neuvoja kellään?

Huomasin monitorin nappien asetelmista että tämä ei ole täysin sama mikä vanha (Samsung 1100p+) ja nyt pelkään että mulle on heitetty jollain skeida putkella varustettu sekunda takaisin. :(

 

Lisätietoja: FB pyörii 1280*960 ja käytössä on Track-Ir 1 (3.11). Vanhalla monitorille ei mitään ongelmia ollut.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tänne hiukan whinee takuupalvelusta. Samsung Syncmaster 1100p+ takuut hoitaa powermill.fi ja tämä on minun tarinani:

Ensimmäinen 1100p+ monitori kesti vähän yli vuoden, poksahti kesken pelin oikein kunnolla. Takuu vaihdosta tuli samalla viikolla uusi monitori joka kuitenkin vaikutti hiukan erilaiselta. Kontrolleja oli eri paikoissa ja sarjanumerokin oli ihan eri maasta. Tässä monitorissa esiintyi pienillä resoilla (mm. pelatessa ja bootissa) isoja moire häiriöitä. Tästä kyseltyäni powermill lupasi että tehtaalta pistetään tulemaan uusi 1100df, ilmeisesti 1100p+ mallia ei enää uutena saatu. Sanottiin että kuukauden sisällä pitäis tulla. Odottelin kiltisti eikä mitään kuulunut ja soitin powermill asiakaspalveluun josta sanottiin että on lähtenyt tulemaan jo rahdilla. No puolitoista viikkoa myöhemmin mitään ei kuulu, uusi soitto asiakaspalveluun ja sieltä sanotaan että asiaa hoitanut henkilö ei ole enää töissä, ei tiedetä asiasta mitään. Lupasivat kuitenkin pistää uuden monitorin tuleemaan ja seuraavana päivänä 1100df tulikin. No tämähän tietenkin on rikki, n. tunnin käytön jälkeen alkaa vaaleilla alueilla esiintyä vaakajuovia ja kuva tärisemään. Häiriö leviää tummemmille alueille nopeasti ja pahenee muutenkin, mutta kun monitoria pitää kiinni hetkisen voi sen jälkeen käyttää pari minuuttia ennenkuin se alkaa taas. Huomenna lähtee pari valittua sanaa tuonne takuu firmalle. Sen pituinen se (jatkoa seuraa ehkä).

 

>:(>:(>:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään