Jani Salo

National Air and Space Museum, Steven F. Udvar-Hazy Center

5 viestiä aiheessa

moi

 

Olen kesäkuussa menossa New Yorkin keikan yhteydessä Washington D.C.:n pariksi päiväksi. Tarkoituksena olisi launtai päivällä käydä Washington Dullesin lentokentän lähellä olevassa Steven F. Udvar-Hazy Center ilmailumuseossa. Ongelmana on se että en viitsi maksaa 70$+70$ taksista että tuonne pääsisi.

 

Pääseekö tuonne museolle millään julkisella liikennevälineellä Washington D.C.:n keskustasta ? Metro sinne ei ainakaan näytä kulkevan. Jos joku on tuolla museossa käynyt niin olisin kiitollinen vinkeistä sinne pääsimesestä. Aikaa kun minulla on Washingtonissa vain perjantaista sunnuntai aamuun. Lennän takaisin New Yorkiin Dullesilta JetBluella Sunnuntai iltapäivällä. Olisiko reissu ehkä järkevin tehdä sununtaina ennen lentoa vai miten tms. Ilmeisesti tuolta museolta pystyy myös spottaamaan nousevia koneita mikäli tuuliolosuhteet ovat otolliset ?

 

Olikos New Yorkissa muuta ilmailunähtävyyttä kuin Intrepid Sea Air Space Museum missä on tullut käytyä viimeksi 10 vuotta sitten ?

 

Laitoin tämän nyt tänne alueelle kun en ole varma kuuluisiko tämä sitten tuonne yleiselle ilmailupuolelle. Modet saa siirtää jos on tarvetta.

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuolla on nyt jotakin infoa julkisista: http://www.nasm.si.edu/visit/transportation/. Mun muistojen mukaan kesällä 05 sinne kulki ilmainen sukkulabussi. Kuvaaminen onnistuu parkkipaikalta tai museon yhteydessä olevasta tornista, josta tosin pitää kuvata lasien läpi. Siitä menee 1R:n finaali siitä meni, mutta lähtevistä ei sieltä kyllä saa muuta kuin pohjakuvia.

 

Edit, tuossa PDF:fä spottauspaikoista siellä: http://www.washbaltspotters.net/files/iadspots.pdf

 

Edit 2: Minun Flickrissä on kuva sieltä tornista: http://www.flickr.com/photos/mikko1/ Muistathan Jani laittaa tänne kuvia, sitten kun kotiudut!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ronald Reagan Washington National Airportin (mikä nimi :P) liikennettä on hyvä seurata, ellei myös kuvata National Mallilta samalla kun tutkailee niitä Washingtonin pakollisia nähtävyyksiä. Siellä päin palloa ilmasto muistuttaa huonosti lämmitettyä saunaa kesäisin, niin lentsikkakuvista ei tahdo tulla mitään.

 

Manhattanilta en tiedä muita ilmailumuseoita kuin  Interbirdin, mutta Long Islandilla on junamatkan päässä yksi: http://www.cradleofaviation.org/

Wanhasta kejusta voi löytää saada ideaa: http://www.flightforum.fi/discussion/index.php/topic,51677.0.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Intrepid on vissiin suljettu lokakuuhun asti...  :-\

 

Nimimerkillä myös kiinnostunut

 

Juu, niin on:

 

http://www.intrepidmuseum.org/pages/Pier_86_reconstruction

 

On October 2, 2008 the Intrepid is scheduled to return home to a state-of-the-art public pier. A park-like setting on Pier 86 will allow visitors to enjoy spectacular views along the Hudson River. Our brand new pier will feature a new glass elevator tower with direct access to both the Hangar and Flight Decks and will afford the museum endless event possibilities in this newly improved outdoor space.

 

While construction of Pier 86 continues, the Intrepid Sea, Air & Space Museum, now berthed at Staten Island’s Homeport Pier, is fully immersed in her refurbishment, interior renovation and new exhibit installation. With this exciting re-design of the former aircraft carrier tuned floating museum, the exterior and much of interior architecture of the ship is restored to its original state. Upon the Museum’s re-opening in November 2008, for the first time, visitors will have access to newly restored and never-before-seen spaces where the crew lived and worked while the Intrepid was in service. These spaces include the fo’c’sle (commonly known as the anchor chain room), general berthing quarters, and mess quarters.

 

Rendering__1_1_3983.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään