Sami Puro

Ilmailutoimittajat ry ja FlightForum.fi julistavat valokuvauskilpailun

4 viestiä aiheessa

Ilmailutoimittajat ry ja FlightForum.fi julistavat valokuvauskilpailun

 

 

Kilpailuluokat

 

Kilpailussa on kolme sarjaa:

 

1.  Uutiskuvasarja

2.  Ihminen ja ilmailu

3.  Avoin luokka

 

 

Sarjojen säännöt

 

1. Uutiskuvasarjan palkittava kuva on ilmailuun liittyvä uutiskuva. Sen on täytettävä uutiskriteerit ainakin löyhästi, eli kuvan tulee esittää kiinnostavaa tapahtumaa vuodelta 2007. Kuvan aiheen on liityttävä ilmailuun.

 

2. Ihminen ja ilmailu –luokassa etsitään kuvaa, jossa tulee esille ihmisen ja ilmailun vuorovaikutus kuvaajan parhaaksi katsomalla tavalla. Kuvassa on kuitenkin oltava näkyvissä ainakin yksi ihminen.

 

3. Palkittava avoimen luokan kuva on mikä tahansa ilmailuun liittyvä kuva.

 

 

Kilpailukuvien tulee olla otettu vuoden 2007 aikana ja osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvaan. Kilpailu on kaikille avoin.

 

 

Voittajien valinta

 

Kilpailun luokkien 1 ja 2 (uutiskuva, ihminen ja ilmailu) voittajakuvat valitsee raati, johon kuuluvat Helsingin Sanomain säätiön yliasiamies Heleena Savela, ministeri Pertti Salolainen sekä Ilmailutoimittajien edustajana Ilkka Kangastalo. Sarjojen voittajia valittaessa kiinnitetään huomiota sekä kuvan taiteelliseen että tekniseen laatuun.

 

Avoimen luokan voittaja valitaan FlightForum.fi-sivuston kautta toteutetulla yleisöäänestyksellä. Äänestykseen valitaan esikarsinnassa 20 parasta kuvaa, joista voittaja äänestetään. Esikarsinnan suorittavat Suomen Ilmailutoimittajien puolesta Ilkka Kangastalo, ja FlightForum.fi-ylläpitäjistä Sami Puro, Janne Sinkkonen ja Esa Lehtismäki. Yleisöäänestykseen voivat osallistua kaikki käyttäjätunnuksen FlightForum.fi-sivustolle omaavat henkilöt (tarkempia tietoja äänestyksestä sen alkaessa saatavilla sivustolta).

 

 

Kilpailuun osallistuminen

 

Kilpailukuvat lähetetään sähköpostitse kunkin luokan omaan osoitteeseen jotka ovat: uutiskuva@flightforum.fi  avoinluokka@flightforum.fi ja ihminenjailmailu@flightforum.fi. Kuvien on oltava perillä viimeistään maanantaina 5.5.2008. Jokainen osallistuja saa lähettää vain yhden valokuvan kilpailuluokkaa kohti.

 

Kilpailukuvien tulee olla jpg-muodossa (RGB-värein), kuvan maksimikoko 2 MB ja maksimileveys 1200 pikseliä. Sähköpostissa tulee olla kuvaajan yhteystiedot, mutta älä merkitse nimeäsi itse valokuvaan (voittajien valinta tapahtuu nimettömästi). Jokaisen kilpailukuvan tulee muodostua yhdestä valokuvasta, eli esim. eri kuvien liittäminen toisiinsa, tietokoneella luotu grafiikka tai muu vastaava normaalista poikkeava kuvan editointi ei ole sallittua.

 

 

Oikeudet valokuvaan säilyvät kuvaajalla, mutta kilpailun järjestäjällä on oikeus luovuttaa kilpailuun osallistuneita kuvia medialle korvauksetta kun kilpailun tuloksista tiedotetaan. Avoimeen luokkaan osallistuvista ja esikarsinnasta yleisöäänestykseen valituista kilpailukuvista esitetään myös yleisölle 800 pikselin levyiset esikatselukuvat äänestyksen yhteydessä. Kilpailuun osallistuneita kuvia ei käytetä muutoin Ilmailutoimittajat ry:n tai FlightForum.fi:n julkaisuissa.

 

 

Palkinnot

 

Kilpailun palkintoina ovat edestakainen lentolippu voittajan valitsemalle Finnairin (uutiskuva) ja Blue 1:n (ihminen ja ilmailu) Euroopan reittilennolle turistiluokassa yhdelle hengelle, sekä 300 euron lahjakortti Rajala Pro Shop-kameraliikkeeseen (avoin luokka).

 

http://www.flightforum.fi/Valokuvauskilpailu

 

 

logo_awf.png

FF_logo.png

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään