Matti Averio

Sähköpostien kopiointi

4 viestiä aiheessa

Eli pitäisi saada sähköpostit talteen, että ne voisi tietokoneen uudelleenasennuksen jälkeen palauttaa takaisin. Kuinka helposti tuo onnistuu Outlookista?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

onko outokuukin kevyt versio vaiko se raskaampi joka tulee officen mukana tässä kyseessä?? Jälkimmäisessä tartee vain kopata yksi tiedosto talteen ja se on siinä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vielä ei selvinnyt että onko outlook vai outlook-express, mutta näin pitäisi toimia outlook-expressissä. Tiedosto -> Vie -> Viestit muistaakseni tota kautta onnistuu. Sitten vaan kun olet tehnyt uudelleen asennuksen niin Tiedosto -> Tuo -> Viestit. Itse kopioin viestit vanhalta koneelta uudelle.., käyttiskin vaihtui ja hyvin homma pelittää silti. Viestit kopioituvat kansioon jonka nimi on pitkä ja sekalainen, ja se pitää sitten kopioida talteen. Tuonnin jälkeen viestit tulevat näkymään kohdassa "Tuotu kansio".

 

-Tuomas

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oikeassa outlookissa päätason kansio on aina yksi PST-tiedosto, oletuksena Omat tiedostot -kansio on outlook.pst ja arkistokansio archive.pst. Nämä ovat profiilisi alla, XP:ssä Documents and settings\<tunnus>\Local settings\Application data\Microsoft\Outlook ja Vistassa \Users\<tunnus>\AppData\Local\Microsoft\Outlook. Huomaa, että tuossa on piilokansioita, eli pitää joko panna piilotetut tiedostot näkyviin tai kirjoittaa osoiteriville. Voi myös käyttää Outlookin vientitoimintoa Tiedosto - Tuo ja vie - vie tiedostoon - Omat kansiot -tiedosto, mutta se kestää kauemmin. Muista ruksia alikansiot mukaan. Palauttaessa käytän yleensä tuontitoimintoa, vaikka kestääkin, koska sillä välttyy virheiltä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään