Jukka Hemilä

Kysymys tarjoiluista business jeteissä

3 viestiä aiheessa

Miten business jetteihin hoidetaan tarjoilut? Varataanko koneen yhteydessä myös tarjottavat? Esim. musiikkimaailman tähdet määrittelevät etukäteen vaatimuksensa backstagen tarjoiluiden suhteen, luulisi saman pätevän matkustamisen suhteen. Onko olemassa esimerkkejä, että matkustaja olisi vaatinut välilaskua, jos tiettyä kaviaaria tai konjakkia ei koneen valikoimasta löydy? Kun on rahaa ja valtaa, kasvaa usein myös mielihalut hyvin erilaisiksi kuin tavallisella kaduntallaajalla (tästähän on lukuisia esimerkkejä). Vai ovatko tarjoilut liikesalaisuuksia, joista ei tietoa ole edes huoltoasemien serveteissä?

 

T:Jukka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyl kait se ruoka ja juoma tilataan samassa yhteydessä kun se kone tilataan... Tosin tämä on sitä kuuluisaa mutu tietoa ...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Businessjettien tarjoilu tilataan samalla kertaa, kuin tilataan lentopalvelukin.  Kaikkihan on sovittavissa asiakkaan ja palvelun myyjän kanssa.  Lentomatkan pituus vaikuttaa tarjoilun muodostumiseen.  Juomatarjoiluakin on saatavissa hieman laadukkaammin ja nopeammin, kuin Finskin vuorokoneessa.

Eri businesslentoja myyvillä yrityksillä on olemassa valmiita konsepteja tarjolla, perustarjonnasta erikseen sovittaviin "herkkuihin".

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään