Juha Hänninen

Äänikorttia hankkimaan...

5 viestiä aiheessa

Jeps, nyt olisi tarkoitus hommata ihan ihka oikea äänikortti tuon emolle integroidun äänikortin irvikuvan tilalle. Ei ole tarkoitus hommata mitään ammattilaisvehjettä vaan hyvä peruskortti, joka toimii ilman ongelmia.

 

Äänikortin ostamisen "motiiveina" toimivat halu saada peliportti ja sellainen liitäntä, että saan tietokoneen maitopurkkien sijaan äänet kuuluviin viritinvahvistimeni kautta kunnon kajareista. Hinta saisi olla about 20-80€:n välillä... itse en tiedä äänikorteista oikeastaan mitään joten siksi pyydänkin teiltä vinkkejä! :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hmm... Sound Blaster 4.1 Digital ja saman firman Audigy 2 näyttäisivät aika varteenotettavilta vaihtoehdoilta, mutta koska tuo Audigy 2 maksaa tuon 30€ enemmän, pistää miettimään että onko sen ominaisuudet tarpeellisia. Eli kannataako kuitenkaan ihan peruskäyttöön tuota kalliimpaa hankkia, vai onko äänenlaadussa todella niin suuri ero?

 

Noilla monikanavaominaisuuksilla en kuitenkaan tee mitään kahdella kajarilla, niin varmaan minun kannaltani tärkein ominaisuus on nimenomaan äänenlaatu...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään