Juha Orasvuo

Purjelentoteoriat Kemissä - info 5.2

2 viestiä aiheessa

Perämeren Ilmailuyhdistyksen teoriakurssi purjelentäjän lupakirjaa varten alkaa 5.2 2008 klo 18:00 järjestettävällä tiedotustilaisuudella. Tilaisuus järjestetään Kemin Työväenopiston tiloissa Marina Takalonkatu 3:ssa (kulttuurikeskus).

 

Tilaisuus on avoin kaikille purjelentoharrastuksen aloittamista harkitseville eikä paikallaolo velvoita osallistumaan kurssille. Tiedotustilaisuuden tarkoitus on vastata niihin kysymyksiin joita uuden harrastuksen aloittamiseen aina liittyy ja rohkaista asiasta kiinnostuneita mukaan. PIY:n lennonopettajat esittelevät purjelentoa monipuolisesti ja vastaavat paikallaolijoiden esittämiin kysymyksiin.

 

Teoriakurssi on loistava tapa ottaa selvää sopiiko purjelentoharrastus sinulle. Kaiken lisäksi se on erittäin edullinen. Teoriakurssin hinnalla saat melkoisen määrän tietoa ja pääset kokeilemaan purjelentoa käytännössä. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat myös yhden ilmaisen tutustumislennon. Näin edullisia tarjouksia on vain kerran vuodessa. Tule siis mukaan.

 

http://www.piy.fi/piyteoriakurssi2008.php

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Infotilaisuus on pidetty ja kurssi saatu käyntiin. Luennot ovat maanantaisin ja torstaisin klo 18 Kemin työväenopistolla. Kurssille ehtii vielä mukaan! Hinta on 75 euroa, sisältäen yhden tutustumislennon. Lento-osa käynnistyy toukokuussa.

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään