Juha Paulavuo

Turvapäivitys rampautti Internet Explorerin

6 viestiä aiheessa

Yksi Microsoftin viime viikon päivityksistä näyttää sotkevan Internet Explorerin toimintaa varsin laajalti. Monilla käyttäjillä päivitys on kaatanut Explorerin, ja estänyt pääsyn internetiin. Ongelma näyttää ilmenevän useimmissa Windows-käyttöjärjestelmän ja Explorer-selaimen versioissa.

 

Asiasta kertoo Computerworld-lehti, ja sen mukaan myös Microsoft on vahvistanut ongelmien olemassaolon. Ongelmat liittyvät päivitykseen MS07-069, ja ne alkoivat heti viime tiistain päivitysten jälkeen. Lukuisat käyttäjät ovat valittaneet, että nettiselain ei toimi lainkaan tai nettisivuille ei pääse.

 

tietokone

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla Vistan ja IE:n kanssa ei ole ilmennyt mitään ongelmia päivityksistä huolimatta. 

 

Runsaat 100 konetta hallittavana, eikä yhdelläkään ongelmia IE7:n kanssa...mielenkiinnolla odottelen millä yhtälöllä ongelma ilmenee.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mullakin on kaikki koneet asentaneet tuon jo. Millähän edellytyksillä niitä ongelmia pitäisi esiintyä? Yhdessä läppärissä törmäsin sellaiseen, ettei selain avannut webbisivuja ennenkuin kirjaduin kerran adminina, oiskohan ollut se sitten. Vaikutti kyllä enemmän siltä, että Logitechin hiirisofta halusi yhden admin-käynnistyksen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään