Erkki Mikola

ILA 2004 Berliinissä

1 viesti aiheessa

Kävikö kukaan tämän foorumin lukijoista katsomassa tuota ilmailunäyttelyä?

 

Itse sain sieltä tällaiset terveiset eräältä Malmin ystävältä:

----------------

Tervehdys!

 

Kävin äskettäin ILA-ilmailunäyttelyssä Berliinin Schönefeldtin kentällä (International Luft- und Raumfahrtausstellung). Varsin hyvä näyttely sekä ilmassa että maassa - kannattaa käydä (seuraavan kerran se järjestetään tosin vasta toukokuussa 2006).

 

Ilmassa oli kaikenkokoisia koneita kevyimmistä ultrista aina Airbus A340-600:aan. Sekä siviili- että sotilasilmailu oli laajasti edustettuna. Myös Super-Jumbo Airbus A380 -projekti oli luonnollisesti hyvin näkyvästi esillä.

 

Näyttelyssä oli oma osasto Berlin-Tempelhofin kentän säilyttämään pyrkivällä ICAT-yhdistyksellä (Interessengemeinschaft City-Airport Tempelhof e.V.) - vastaa siis meikäläisten Malmin Lentokentän Ystävät ry eli MLY:tä.

 

Berlin-Tempelhofilla ja meidän Malmin kentällä on siis valitettavasti paljon yhteistä - molemmilla on siirtouhka päällä! Kenttien tilanne on itse asiassa varsin samankaltainen...

 

Berliinissä on kerätty nimiä Tempelhofin säilyttämiseksi tähän mennessä yli 33000 kpl. Kentän tilanne on siinä mielessä kriittinen että se on uhattu sulkea jo ensi syksynä. Kentän puolustajat Berliinissä ovat tosin luvanneet tehdä kaikkensa estääkseen tämän...

 

Juttelin ICAT:in edustajan kanssa Helsinki-Malmin vastaavanlaisesta tilanteesta. Hän lupasi levittää sanaa että saisimme lisää saksalaisia nimiä Malmi-addressiin.

 

Käykääpä kaikki vilkaisemmassa sivuja www.city-airport.de josta löytyy infoa asiasta. Meiliosoitteella info@flughafen-berlin-tempelhof.de voi lähettää nimensä Tempelhof-paperiaddressiin (sähköistä addressia en sivuilta huomannut).

------------------------

 

Ja tänään tuli kahlattua noita Berliinin lentokenttälinkkejä itsekin, ja todettua, että monenlaista konetta oli maassa ja ilmassa.

http://www.ila-berlin.de/ila2004/home/index_e.cfm

http://www.berlin-airport.de/PubDeutsch/PubTempelhof/PubPresseforumTHF/Bildarchiv/ila/index.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään