Jani Nordqvist

Kaksi näyttöä

5 viestiä aiheessa

Päivää kaikille!

 

Semmosta kyselisin, että kun koneessani on kiinni 2 näyttöä ja haluaisin ne toimimaan fs:n kanssa siten, että toiseltanäkyy vaikkapa paneeli ja toisesta ulkokuvakulma. Onko tämä mahdollista? Ja jos on niin miten?

 

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On. Jos sinulla on jo Windowsissa molemmat näytöt käytössä, niin FS:ssä klikkaa sitä paneelia oikealla napilla ja valitse "Undock window". Sitten voit raahata sen toiseen näyttöön. Mahdollisesti sinun pitää siirron ajaksi siirtyä ikunoituun tilaan painamalla Alt-Enter. Siirron jälkeen voit palata kokoruututilaan painamalla Alt-Enter uudestaan. Jos sinulla on kovin erilainen resoluutio ikkuna- ja kokoruututilassa, voi joutua vähän kokeilemaan, mihin paikkaan ne ikkunat pitää vetää, joiden haluat jäävän ykkösnäyttöön.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllähän se onnistuu, mutta FS:ää kannattaa ajaa windowed modessa, säästyy monelta harmilta...ei se palkki hirveitä vie classic-windows themellä tuolta ylhäältä...ja menun saa piilotettua näppärästi viemästä tilaa...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta näyttökortin ominaisuudet eivät ole täysin käytössä ikkunoituna. Fullscreenmoodissa vasta saa kaiken irti kortista.

Minkä näyttökortin? Minulla toimii jopa paremmin ikkunassa. Varsinkin kun lentää vatsimissa niin ikkunamoodi on käytännössä pakollinen kun joutuu SB:n kanssa kikkailemaan. Lisäksi voi ircata samalla kun lentää. ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään