Sami Puro

Lue ensin: Ohje - Ilmailuhistoria

1 viesti aiheessa

Tässä viestissä on kerrottu muutamia tärkeimpiä yleisiä asioita liittyen tähän nimenomaiseen keskustelupalstaan. Tarkemmat käyttöehdot löydät Säännöt-sivulta.

 

 

Yleistä

 

Ilmailuhistoria -alue on tarkoitettu nimensä mukaisesti historiallisille ilmailuaiheille. Koska "historia"-määritelmä on laaja, ei mitään yksittäistä tarkkaa sääntöä tai vuosilukua voida määrittää, jonka perusteella aihe kuuluisi joko tälle alueelle tai yleiselle keskustelualueelle. Yleisohjeena voidaan kuitenkin pitää, että 80-luvun alkupuolta vanhemmat asiat ovat historiallisia.

 

Mikäli viestiketjun tarkoituksena on käsitellä siis jotain selvästi kauan aikaa sitten tapahtunutta asiaa nimenomaan ilmailuhistoriallisesta näkökulmasta, lähetä viesti silloin tälle alueelle. Muussa tapauksessa käytä Yleinen ilmailukeskustelu -aluetta.

 

Ilmailuun liittyville uutisille on myös oma alueensa: Ilmailun uutiset.

 

Ennen kuin voit lähettää viestejä keskustelualueellemme, sinun tulee rekisteröityä ja luoda siten itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröityneenä saat myös muita etuja: voit valita käyttöliittymän kielen (englanti, suomi, ruotsi), näet mitä viestiketjuja olet jo lukenut ja voit siirtyä automaattisesti jokaisen viestiketjun uusimman viestin kohdalle. Rekisteröityneenä voit myös lähettää yksityisviestejä toisille käyttäjille ja näet heidän profiilinsa. Muista tutustua rekisteröintisivulta löytyviin keskustelualueen sääntöihin. Löydät säännöt myös täältä.

 

 

 

Valokuvat

 

Mikäli viestiketju on tarkoitettu vain valokuvien esittelyyn (historiallisista lentokoneista minä vuonna tahansa, tai esimerkiksi ilmailumuseosta), lähetä se Ilmailuvalokuvat -alueelle.

 

 

 

Mainostaminen, tietoja median edustajille yms

 

  • Mainostaminen keskustelupalstalla ei ole salittua, poislukien alue "Kaupalliset tiedotteet", jonne on luvallista (ja jopa suotavaa) lähettää tiedotteita ja ilmoituksia koskien tulevia ilmailuun liittyviä tapahtumia ja kursseja jne. Lue tarkemmat ohjeet ilmoitusten lähettämisestä ko. alueen ohjeista. Kaupalliset tiedotteet.
     
  • Lisänäkyvyyden saavuttamiseksi keskustelualueelta on ostettavissa tilaa mainosbannereille. Lisätietoja löydät täältä.
     
  • Kaikki keskustelualueelle kirjoitetut tekstit ja kuvat ovat kyseisen viestin lähettäjän omia mielipiteitä ja niitä ei tule uudelleenjulkaista tai lainata ilman lähettäjän lupaa. Keskustelualueelta lainattujen tekstien yhteydessä tulee lähteenä mainita "FlightForum.fi".

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.