Sami Virkkula

Printteri hakusessa

6 viestiä aiheessa

Reilu 10v vanha Canonin laseri vetelee viimeisiä eli tarttis löytää uusi eli suosituksia kaipailen. Vaatimuksina on ehdottomasti laser, en halua mitään 5-kasetin rohjaketta vaan mahdollisimman pieni, sellainen perus mv-tulostukseen soveltuva yksilö.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

HP:n tai Canonin pikkulasereista kannattaa lähteä. Eivät nekään enää niin laadukkaita ole kuin aikoinaan, mutta voi sillä kokemuksella odottaa ainakin kunnollista suunnittelun tasoa. Muista selvittää värikasetin hinta ja kesto ennen ostopäätöstä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Katselin keväällä noita Canonin ja HP:n pikkulasereita, samat sisuskalut ja luvatut ominaisuudet ovat kummassakin. Kuoret rakaisivat valintani Canonin (LBP 2900) hyväksi. valmiitten printtien taso kääntyy suojakanneksi laitteen päälle. HP on aina päältä avoin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuoret rakaisivat valintani Canonin (LBP 2900) hyväksi. valmiitten printtien taso kääntyy suojakanneksi laitteen päälle.

Erittäin hyvä argumentti. Valitsin tuolla samalla kriteerillä enkä ole joutunut katumaan - tuo laite on toiminut muutenkin hyvin, ainakin Windows-ympäristössä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään