Guest OldCrow

Isojen poikien lelut! ( ...asiaa pienoismalleista!)

4 viestiä aiheessa

Se on moro!

 

Ihan vaan vinkkinä pienoismallien keräilijöille...

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Saksan eBay:stä ( internet huutokauppa ) löytyy hienoja pienoismalleja kohtuuhintaan. Jos haluat "anopin karkottimia" roikkumaan kattoon tai jos muuten vain haluat tyhjätä lompakkoasi näytönohjaimen sijasta pienoismalleihin...niin kannattaa tsekata näitä malleja!

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Hindenburgilla on pituutta n. 110 cm. Fougan siipisäiliöllä takana on pituutta 220 cm. Zeppeliinin moottoreiden potkurit pyörivät & ja pyrstön evät toimivat. Lähtöhinta suolainen 250 euroa + postikulut...mutta en kadu! On se niin hieno!

 

[ Attachment removed / expired ]

 

1:18 Stuka. Kärkiväli n. 80 cm ja pituutta 60 cm! Pyrstön siivekkeet toimivat...samoin kuin syöksyjarrut! Kaikki vanhennukset tehty maalipintaan. Niin ruutikasuvanat kuin moottoriöljyjen jättämät vanat. Mitä maksaa Airfixin 1:24 rakennussarja tänään? Tämä oli vain 79 euroa + 20 postikulut. Siistit uppoviivat ja dekaalit. Kuskeilla happimaskit, liikkuvat raajat ja pistoolikotelot! Kaikki valmihiksi maalattuina ja kotia tuotuna ( kokoamisen ilman liimaa meni 15 min! ).

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Stukan kuomut liikkuvat. Samoin pommit ja pyörät! Ainoastaan äänet puuttuvat! Piti elää nelikymppiseksi, että oli varaa ostaa kunnon lelut! Miksei näitä ollut 70-luvulla...Stukastakin oli vain 1:72 Airfixin "pussi-sarja" tarjolla! Nyt näitä saa 100 eurolla talvicamoina. Samoin kuin 109:jä...Corsaireja...P-38 Lightingejä...etc.

 

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Pienin mutta ei välttämättä väheksityin...Charles Lindbergin "Spirit of St.Louis". Mutta nämä Kiinassa tehdyt Fokker Eindekkerit & Punaisen paronin kolmitasot metalliosineen...onkin jo toinen juttu. Noin 100 - 150 eurolla...kotia kannettuna!

 

T: JJ

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihan vaan vinkkinä, kaikkien lauseiden loppuun ei tarvitse laittaa huutomerkkiä..

 

Ovathan nuo kyllä todella upeita, mutta noi hinnat eivät sovi minun lompakolleni :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kivoja on, mutta Stuka ja Hindenburg huutavat historiallisten merkkien perään peräsimissä...

 

EU-määräykset ( + Ranskan vaatimukset ) ....! Ei saa näyttää "swastikaa", kuten jokainen pienoismalleja harrastanut tietäneekin...ja helppohan ne mallareiden on lisätä/maalata jälkikäteen ;D! Ja huutomerkkejä on karsittu ;D!!!

 

T: JJ

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään