Mikko Palosvirta

En mitä valita, mut kyllähän... (lento peruttu)

8 viestiä aiheessa

Jeejee ja hieno Finncomm/Finnair PRKL! Usein en lennä, ja nyt pitäs olla aamusta yheltä Kuopiossa kirkossa kaverin häissä. Suunnitelmana oli singahtaa aamukoneella Kuopioon ja siitä edelleen anoppilaan Siilinjärvelle, ottaa tirsat ja vaihtaa puku päälle.

 

Nyt sit "ystävällisesti" pistivät tekstiviesti puolen yön jälkeen, että lento peruttu ja tervetuloa seuraavalle lennolle 10.20. Hienoa, mutta päin persettä meni aikataulut! Tekis mieli sanoo suorat sanat siinä tiskillä aamulla, mutta sit en varmaan pääsis seuraavaankaan koneeseen... Ei näin!  :thmbdn:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Finnair/Finavia? Finncomihan tuo olisi ollut 07:25 Kuopioon. Ja Finavia ei kait lennä mitään lentoja?

 

Juu.. kiukuspäissään tuli ekat fin-alkuset sanat, mitkä oli mielessä. Finavian sivuilta kun just varmistin tuon peruuntumisen.

 

Anteeksi kämmäykseni ja erehdys korjattu viestiin

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei paljoa Mikkoa lohduta mutta Finncomilla on tässä hiljattain ollut peruttuna joka päivä jotain. Tallinnaa peruttiin parina päivänä ja aika monena päivänä on ollut jotain häikkää kotimaan lentojen osalta.

 

Se on sitten auto alle ja nelos/vitostie kuumaksi jos meinaa olla kemuissa ajoissa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu... muuten hyvä idis, mutta auto meni jo tänään edeltä. Itse jäin tekemään yövuoron ja piti mennä lentäen perässä. No tässä sitä sit ollaan PRKL. Pitää vaan koettaa malttaa suunsa kanssa tiskillä, etteivät jätä pois seuraavaltakin lennolta.

 

Sinänsä mielenkiintoista, että fc:n sivuilta löytyy isot litaniat ehtoja, että matkustajalla ei ole oikeuksia muutella matkaansa, mutta mistään en löydä ehtoja joissa kerrottaisiin lentoyhtiön velvollisuuksista ja vastuista.

 

Onneks ei oo sentäs omat häät kyseessä ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vähän on mullakin samanlaiset fiilikset kun ap:llä.

Istun nimittäin CDG:llä ja ihmettelen koska sinivalkoiset siivet saapuisivat minut noutamaan, boardausaika siirtyy jatkuvasti eteenpäin. Tilanteen tekee erityisen miellyttäväksi se, että joku "#¤%"#%¤ varasti puhelimeni rautatieasemalla kun olin ostamassa junalippua CDG:lle.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Medän naisväellä kävi sama tuuri. Aamulla RTG soitteli lennon peruuntumisesta ja tarjosivat tilalle meno-paluu lentoa Helsinkiin myöhemmällä koneella. Helsingissä oloaika olisi ollut tällöin 15min!! Tämä ei kuitenkaan ihan ollut sitä mitä haluttiin.

 

Sanoivat vielä että normaalisti rahoja ei palauteta, mutta nyt kun varauksen peruutus johtuu lentoyhtiöstä, niin tekevät poikkeuksen tässä asiassa, olipa jalomielistä, sanon minä. Käskivät toistuvasti soittamaan Finncomm:iin ja peräämään rahoja sieltä. Liput oli kuitenkin ostettu Finnairilta, joten he ovat vastuussa palvelun toteutumisesta. Ja sieltä palautus sitten myös saatiin.

 

Noo...ei tuo ainut firma ole joka peruu lentojaan, mutta aina kun osuu vapaa-ajan matkalle, niin kierrokset heti nousee punaselle.

 

Suunnitelmana oli singahtaa aamukoneella Kuopioon ja siitä edelleen anoppilaan Siilinjärvelle, ottaa tirsat ja vaihtaa puku päälle.

Kun lennät "Kuopioon", olet jo valmiiksi Siilinjärvellä... :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään