Guest Masa

Kovalevyn partitioinnista XP:ssä

3 viestiä aiheessa

Oma XP:ni on siinä määrin solmussa, että uudelleenasennus lienee ainoa vaihtoehto saada se käynnistymään ilman useampaa blue screenia bootin yhteydessä (\System32\Config\Software corrupted or unreadable, beginning memory dump, jne. *3 ennenkuin käynnistyy).

 

Kysymys kuuluu, onko mitään ilmaista softaa, jolla voisin tässä vaiheessa partitioida 120 GB C-levyni sillä tavalla, että Windows jää C:lle ja muut C-levyn datat menevät sille uudelle osiolle?

Tämän jälkeen Windowsin uudelleenasennus aiheuttaisi mahdollisimman vähän haittaa. Lähinnä kai kyseeseen tulisi softien uudelleenasennus Windowsin uudelleenasennuksen jälkeen(?)

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuossa on yksi freeware. Ainakin mulla on huonoja kokemuksia ohjelmien siirtämisestä toiselle osiolle, tiedostojen siirto kyllä onnistuu.

 

Ohjelmat kun tekevätpolkunsa rekisteriin .....

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos linkistä. Kuvauksen perusteella tuo on juuri sitä mitä tarvitsen. Nyt pitää vielä arpoa joku sopiva määrä gigatavuja Windowsin asennukselle. 30GB lienee riittävä, siihen mahtunee vielä perus-Windows softatkin, kuten Office...

 

Ja olet oikeassa ohjelmien suhteen, niiden siirto ei onnistu toiselle partitiolle, jos ne asennettu minkään "Windows Installerin" kautta.

Yksi ohjelma noin keskimäärin tekee käsittämättömän määrän rekisterilisäyksiä asentuessaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään