Toni Tihleman

Kännykkä, läppäri ja netti

5 viestiä aiheessa

Moro,

 

Yritin tossa tommosella otsikossa mainitsemalla yhdistelmällä saada itseäni nettiin. Latasin pc suiten, ja onnistuin yhdistämään bluetoothtilla siihen. Näytti toimivan ihan ok. Pc suitesta painoin "yhdistä internettiin" mutta sitten se sanoo, ettei löydä modeemia...? Eli mitäs ihmettä nyt? Puhelin on nokian 6085.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla ei ole kyllä Nokiasta kokemusta, mutta ainakin HTC:ssa puhelimesta täytyy ensin käynnistää modeemiohjelmisto päälle, vasta sen jälkeen yhteys toimii. Samoin Active Sync täytyy olla pois käytöstä. Kannattaa soittaa operaattorin tekniseen tukeen, siellä ainakin tietävät kuinka yhteyden saa päälle ja toimimaan

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On siinä. Mutta ilmeisesti joudun tilaamaan soneralta ties mitä gprs-palveluita ennen kuin hommasta tulee yhtään mitään? Huoh. Toimiihan wappikin ilman mitään säätöä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pääset sinä ilman GPRS:ääkin (tai 3G:tä) nettiin, datapuhelulla. Mutta tulee sikakalliiksi, kun menee minuuttilaskutuksella. Sillä lailla sinä ilmeisesti wappiakin käytät, jos sulla kerran liittymästä puuttuu GPRS.

 

Se, yhdistääkö PC-suite nettiin riippuu läppäristä. Joissain on omat valmiit systeemit, joiden kanssa PC-suite ei pelaa. Tai joskus se ei vaan muuten osaa sitä hommaa. Mutta GPRS-yhteys kännykän kautta on niinkin yksinkertinen juttu kuin modeemiyhteys Bluetooth-modeemilla puhelinnumeroon *99# ja on helppo määritellä ihan Windowsin verkkoyhteyksistä, kunhan se Bluetooth-modeemi on asentunut oikein.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään