Guest jussilaine

Tässä ois ees yks kuva

3 viestiä aiheessa

Viimeksi, kun menestyksellisesti vinguin täällä kannatusta omille hankkeilleni, sain oikeutetun kehotuksen postata kuviani myös tänne. En ole siihen vielä(kään) kyennyt. Tässä kuitenkin linkki yhteen kuvaan:

 

http://www.crestock.com/blog/photography/contest2007/entry.aspx?id=4039

 

Kyse on yllättäen jälleen online-kisasta, mutta nyt en edes pyydä äänestämään (toki saa), vaan laitoin tämän vain siksi, että todellakin kehtaan tätä näyttää. En ole nähnyt kyseisellä virityksellä otettuja kuvia muualla. Kuvateksti kertoo olennaisen.

 

Äänestämään en pyydä siksi, että se vaatii hieman vaivaa, ja myöskin, koska sillä ei luultavasti ole loppupeleissä kauheasti merkitystä. Säännöt väittävät hieman muuta, mutta aiempien kisakierrosten loppuratkaisuja ihmetellessä näyttää siltä, että tuomaristo valitsee loppupeleissä voittajan diktatuurisesti kärkiporukasta. Äänestyssijoitukseni on tällä hetkellä ihan hyvä. Äänestys sulkeutuu 18. kesäkuuta. Tähän ei voinut olla ottamatta osaa kun teema oli niin sopiva ("Speed Demon") ja palkintona paras mahdollinen kamera sinne Amazonin-matkalle.

 

jussi laine

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hehheh, jos osaa ottaa valokuvia niin käy elämä helpoksi:

 

1. Matkalle tekisi mieli päästä.

  - Nopea googlaus valokuvakilpailuista ja niiden matkapalkinnoista. Valitaan mieluisin kuvakilpailu (=siis se, jossa on palkintona paras matkakohde), lähetetään        kuva ja voitetaan matka.

 

2. Matkalta olisi kiva ottaa myös valokuvia, mutta oma kamerani alkaa olla jo vanha ja uusi pitäisi saada.

- Nopea googlaus taas ja löytyy lista valokuvakilpailuja, joissa on palkintona 1Ds mark II. Lähetetään kuva ja odotetaan, että milloin palkinto tipahtaa    postilaatikkoon.

 

Onnea kisaan!  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luulisin, että tätä kilpailua kannattaa ilmailukuvaajienkin seurata. Palkinnot ovat olleet sen verran hyviä. Tähän saakka kisaa on järjestetty kolme kertaa kahden viikon välein erilaisilla teemoilla. Käsittääkseni kyseessä on toistuva kilpailu, ja sen verran uusi vielä että yleisöääniä on suhteellisen helppo kerätä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään