Guest KV

Formatoinnin jälkeen...

8 viestiä aiheessa

Tosiaan tuossa formatoin vanhan kunnon fujitsu siemensin scaleonin jota ei ole kahteen vuoteen menty laittelemaan. Formatoinnin jälkeen ei toimi muunmuuassa äänet, eikä sen kummemmin myös laajakaista. Siis kaikki ääniasetukset ovat harmaita eikä niitä voi säätää. Sitten kun lisäsin laitetta kohdasta huomasin mistä lisätä ne niin tuli ongelmaksi kyseinen netti (jota tarvittaisiin), joka ei siis toimi? Yleensä työpöydän alanurkassa on kuvake kun kaksi näyttöä yn, mutta nyt ei ole, eikä tule myöskään ilmoitusta kun kaapeli on kytketty? Mitä kautta se netti siis saadaan toimimaan siihen? ( :-[ ) Tosiaan kun on tämän homman kanssa melkoinen amatööri niinpä päätin kysäistä teiltä täältä. Apu olisi kyllä tarpeen ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sama minulla oli läppärin kanssa. Ei toiminut esim. se kosketushiiri, muutakuin ihan holtittomasti. Kun laittoi ajurilevyn sisään ja installoi kaikki ajurit niin pelitti :thmbup:

 

Ville

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt kun pitäisi asentaa nuo ajurit tuolla fujitsun levyllä formatoinnin jälkeen? Löysin Manuals, Drivers & utilities asennuslevykkeen, mutta en tiedä mitä pitää tehdä? Aukeaa fujitsun ikkuna/ohjelma: "manual installation > select monitor: ScaleoviewT17-2"

Mitä tuossa ikkunassa pitää oikeen tehä? sivuilla on nuo manuals software yn muut mut sitte on tää? Ja support? Mitä oikeen teen asentaakseni ajurit ???

Auttakaa kiitos...

 

...Voin laittaa myös mahdollisen kuvan :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hmm, onko sinulla koneen mukana tullutta toista ajurilevyä? Minun Scaleon mukana ainakin tuli, toinen oli juuri kuvailemasi ja toinen on se levy jolta ne pitäisi asentaa. :P

 

En löytänyt muutakuin tuon ja sitten sen windowsin xp levykkeen. Ja + vielä works ohjelmat.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

jos et löydä "drivers & utilities" levyä, ota valmiiksi koneesi sarjanumero tyyppikilvestä koneen takaa, sekä malli ja soita fujitsu-siemens kuluttajatukinumeroon 0105115979 ja kerro että on hävinnyt. lähettävät todennäköisesti uuden postitse.  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko koneen tuotenumero siis mallin numero vai?

 

Tuolta Snorrin antaman linkin takaa löytyy kyllä ohjeet:

 

Sarjanumero löytyy pöytäkoneissa keskusyksikön takaa, ja kannettavissa tietokoneissa se on laitteen pohjassa. Sarjanumero voi alkaa numerolla 3, 4, 7 tai kirjaimella Y. Sarjanumero on yleensä merkitty joko tekstin SNR, Identnr tai Ser.Nr. perään.

 

Esimerkkejä tunnistetarroista

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään