Ilkka Mäkelä

Ei kannata räimiä järvellä ja puhua samalla kännykkään

2 viestiä aiheessa

Yli 10000 tunnin lentokokemuksesta ja ATPL-lupakirjasta ei ollut apua onnettomalle yhdysvaltalaiselle pilotille, joka putosi pienkoneineen järveen ja menehtyi. Koneessa oli mahdollisesti myös matkustaja, mikä selvinnee vasta tänään, kun sukeltajat pääsevät töihin.

 

Lake Pleasant-järvellä oli ilmeisesti paljon veneitä ja pilotti lensi välillä jopa vain 3 metrin korkeudella ja puhui veneilijäystävänsä kanssa samalla kännykkään saadakseen selville, mikä oli ystävän vene, kun toinen siipi osui veteen ja kävi huonosti  :-\

 

70-luvun lentokoulutuksessa kyllä teimme myös pakkolaskuharjoituksia erittäin matalalle, jolloin mahdollisessa moottorihäiriötilanteessa olisi voinut tulla tiukat paikat, mutta sellaisesta on myöhemmin luovuttu, jos ymmärrän yhtään oikein. Joka tapauksessa "taas" yksi varoittava esimerkki siitä, ettei kannattaisi yliarvioida kykyjään "hävittäjä-ässänä".

 

http://www.eastvalleytribune.com/story/89606

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuttavani menetti henkensä juuri tuollaisessa onnettomuudessa 70 -luvulla. Nousivat järveltä, ja räimäisivät moikkaamaan mökille jääneitä tovereitaan. Muistaakseni koneessa oli neljä henkilöä, ja kaikki menehtyivät.

 

T: Mika

 

Edit: Ja siis Suomessa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään