Guest FOBA

Koneen käynnistyksessä Ongelma.

3 viestiä aiheessa

Eli, ongelma seuraavanlainen: kone käynnistyy, emolle syttyy valot, tuulettimet käynnistyvät ja samaan aikaan kuuluu piippaukset -> yksi pitkä, kolme lyhyttä. Menee hetki (n.10s.), kuuluu neljä lyhyttä piippausta. Näytölle ei tule kuvaa/ signaalia, vaan näyttö on tavallaan "virransäästötilassa". Kun nappaa näytön piuhan kortista pois, tulee näyttö "henkiin" mutta ilmoittaa, että EI SIGNAALIA.  :'(

 

Eilen vaihdettu 8800GTX- korttiin uusi jäähdytin sekä lisättiin jäähyyn yksi 92mm tuuletin + koteloon lisättiin yksi 120mm tuuletin. Muita muutoksia ei tehty. Tänään aamulla kone lähti normaalisti käyntiin, mutta hetken päästä jumitti, uudelleenkäynnistyksen jälkeen alkoi ongelmat.

 

Tiedot:

 

ASUS A8N-E S939- emo

Athlon 64 3200+, jäähynä Arctic Coolingin Freezer 64 Pro

2Gt muistia

Gainward 8800GTX, jäähynä Thermaltaken HR-03-Plus

Antec (alkup.) 450W poweri

Maxtor 350Gt kovo

LG DVD- asema

 

Kokeilin myös buutata BIOS:n (CMOS? patteri irti ja jumpperit 10s. pois ja takasin, ei apuja). Lisäksi kokeilin myös vanhemmalla näyttiksellä, samat valitukset. Emo ollut tammikuussa takuuhuollossa äänipiirin johdosta ja silloin korjattiin ja toiminut moitteetta.

 

Nyt jälleen kaipaankin apua ja vinkkejä missä vika saattaisi piillä. Itse epäilen emoa, toinen epäilee poweria...

 

Suuria kiitoksia toivottelee elämää kiroten,

 

-Foba-

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeile nyt ensin nykiä nuo viimeksi lisätyt tuulettimet irti ja vaihtaa vanhoihin, josko olisi sattunut vaikka maanantaikappale joukkoon.  Voisi olla hyvä tarkistaa myös vielä kerran, että kaikki kortit ja muistikammat on kunnolla kiinni emolevyssä.  Onko Award bios? 1 pitkä, 3 lyhyttä = No video card or bad video RAM, Reseat or replace the video card.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään