Teemu Pohja

Goldeneita taas Malmilla

11 viestiä aiheessa

Ja joitakin koneita meni samasta syystä Turkuun, mm. duunikaveri joka oli FFW:llä tulossa Kuopiosta 9:02 kiersi ensin tunnin Orimattilan päällä ja kävi sitten Turuuss. Saapui lopulta Hesaan kl 12:26....

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt on konebongareitten sitten joka syysaamu näköjään aina syytä katsoa Vantaan ja Malmin säät, ja valmistautua lähtemään Malmille väijymään. Tuostahan on tulossa ihan vakiomenetelmä kohta. Hyvää PR:ää Malmille. :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Goldenikin pitäis saada julkisesti kamppailemaan Malmin puolesta...heillä voisi olla jopa oikeasti intressejäkin tehdä niin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, aamulla oli aika metka keli täällä.

 

Itse fillaroin työmaalle aamukuuden jälkeen ja kirkkaan yön jäljiltä oli sumua ja maa märkänä monin paikoin. Mittarikin oli pysynyt plussalla, kuten niin monena yönä aiemminkin täällä Helsingin suunnalla.

Mutta, jäätähän siellä kostean alla oli paikoin petollisesti. Noh, onneksi pystyssä pysyttiin fillarin kanssa, mutta kummasti unihiekat karisivat pois ekassa mutkassa ;D

Muutenkin työmatkalla (10km) oli monenlaista keliä. Tiet olivat, kuivat, huurteessa, ja kosteat vuoronperään. Samoin sumua oli välillä todella sakeasti ja taas välillä putkahdettiin aivan kirkkaaseen keliin.

Ei ollut vaikeaa ymmärtää kuinka vaihtelevaa keli voi olla tuolla EFHK:n ja EHHF:n välillä, vaikka ne ovat miltei toisissaan kiinni.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näin toisen niistä lentävän yli, kun herttoniemi/roihuvuori välillä liikuin aamulla, näytti laskeutuvan 36:lle

Loivassa kaaressa tuli ja sitten lenteli suoraan malmille.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Goldeni sais alkaa operoimaan Malmille... jos joku miettii "huonoja" liikenne yhteyksiä, niin taksin ne ottaa Helsinki-Vantaalla kumminkin :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

btw. tuossa vielä HS:n pikku-uutinen asiasta:

 

http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1068651531104

 

"Aamusumu haittasi lentoliikennettä Helsinki-Vantaalla

Julkaistu 13.11. 13:45

 

HELSINKI. Sankka aamusumu haittasi torstaina Helsinki-Vantaan saapuvaa lentoliikennettä. Kello 8.50-10.20 noin kymmenen lentokonetta laskeutui Helsinki-Vantaan sijasta varakentille Tampereelle ja Turkuun.

 

Muutama pieni kone ohjattiin Helsingin Malmin lentokentälle. Osa Helsinki-Vantaalta lähtevistä koneista oli sumun vuoksi myöhässä. Sää kirkastui päivällä ja lentoliikenne sujui sen jälkeen normaalisti.

 

STT"

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään