Ari Kataja

Harjoittelua EFVA:lla 1.4.07

3 viestiä aiheessa

Kävinpä eilen Vaasassa kyläilemässä ja samalla tuli kokeiltua millien riittävyyttä kentällä. (uuden lasin hankintaa silmällä pitäen)

Valikoin muutaman mielestäni paremmin onnistuneen kuvan kortilla olevan kuran joukosta..

 

Palautetta ja parannusehdotuksia saa antaa. Näillä taidoilla (+tuolla suttulasilla) luotan, että kritiikkiin varmasti on aihetta. :P Nämä siis aivan ensimäiset lekokuvat minulle.

 

1. Aero kävi romeo-limalla (tiedän, potkurit ei tälläkään suljinajalla vielä pyörineet kunnolla  :'()

[ attachment removed ]

 

2. Alfa-papa tuli laskuun 34:lle, joten vastavalokokeilua

[ attachment removed ]

 

3. Rotate

[ attachment removed ]

 

[muoks]

Laitetaas tuosta atikasta vielä toinen räpsy.

 

4. Rullaus kiitotielle 16

[ attachment removed ]

 

Nyt tosiaankin rakentava palaute on tervetullutta.

[/muoks]

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vähän pehmoisiahan nuo, mutta paljon vähemmän huono sekin kuin että väännetään väkisin ultrateräviä sahalaitasiipiä. Positiivista että kolmoskuvassa oli uskallettu poiketa, vastoin foorumin perusasetuksia, kärjestä-kärkeen-rajauksesta. Perusjutut kuitenkin hanskassa, värit ei ole päin seiniä, horisontti ok, lapa ei seiso, ei häiritsevää kohinaa...

 

Sinänsä  mulle antoi aika vähän kun arkistosta about vastaavia löytyy nX1000 kpl, mutta sitähän se elo täällä Länsi-Suomessa on. Pitäis pyytää ruåtsalasilta nippu kunnon rajaloukkauksia, jotta tähänkin maan nurkkaan saataisiin joskus edes jotain eloa... Ja aika vaikeaahan se on keksiä noista vakioista mitään uutta...

 

EDIT: Kielenhuoltoa...

 

Janne

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No eipä nuo yritelmät paljoa kommentteja kirvoittanut.. Tosin mitäänsanomattomiahan nuo onkin.  :-[

 

Vähän pehmoisiahan nuo, mutta paljon vähemmän huono sekin kuin että väännetään väkisin ultrateräviä sahalaitasiipiä. Positiivista että kolmoskuvassa oli uskallettu poiketa, vastoin foorumin perusasetuksia, kärjestä-kärkeen-rajauksesta.

 

Jep. Kiitokset palautteesta.  :thmbup: Pääasia olikin näillä kuvilla ottaa tuntumaa tuohon konekuvaamiseen. Nyt on lähtökohtaa, kun kesällä uutta lasia lähden metsästämään. Filmirungossa tuo suttuputki ihan 'kymppikuvia' kuvatessa menee, mutta digiin on pidempää ja ennen kaikkea laadukkaampaa tulossa.

 

Tuon putken 210mm (*1,6) ei oikeen koneiden kuvaamiseen riitä. Varsinkin tuota kolmoskuvaa jouduin jo rajusti croppaamaan ja sen kyllä laadustakin huomaa. Tuli onneksi RAWwina nuo ammuttua, joten oli hieman vielä säätövaraa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla