Torsten Kihlman

Mi-8 kadonnut Komin alueella pohjois-venäjällä

2 viestiä aiheessa

Kyllä on nyt menossa itäilmailun kannalta synkkä viikko, ja etenkin päivä tänään  :'(

 

Tässä taas vapaa käännös:

 

Gazpromavian Mi-8 helikopteriin ei ole sitten 14:00 suomen aikaa saatu yhteyttä. Helikopteri oli viemässä työläisiä Ukhtasta tekemään ekologisia tarkastuksia Komin tasavallan alueella jonka jälkeen kone lähti paluulennolle. Kone ei kuitenkaan koskaan saapunut määränpäähänsä.

 

Kopterissa on 6 ihmistä, 5 miehistönjäsentä ja 1 matkustaja. Ennen auringonlaskua toinen Gazpromavian Mi-8 lähti etsimään kadonnutta kopteria, mutta tuloksetta. Etsinnät ovat sittemmin keskeytetty ja niitä jatketaan huomenna valoisaan aikaan.

 

Lähde:

 

http://top.rbc.ru/index1.shtml?ext=1

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo Komin alue on kyllä näin suomalaisittain katsottuna aika korutonta seutua. Itse Uhtan kenttä on tyypillinen ex-CCCP-betonilaattaviritys, jossa voi vain toivoa, että kumit kestää. Puhutaan siis koneen renkaista nyt. Muutenkin lentokenttä infrastruktuureineen on hieman kyseenalainen, puhumattakaan ns. "ilma-aluksista" joita siellä on parkissa riveittäin, mukamasten siis lentokunnossa...joo-o! Kuulostaa varmaan raadolliselta, mutta tämä(kään) onnettomuus ei kyllä hirveästi yllätä...valitettavasti.

 

Todella harmillista, että näin (taas) kävi  :thmbdn:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään