Marko Karvinen

Ongelmia copy-pasten ja nettiyhteyden kanssa

4 viestiä aiheessa

Eli koneelle on iskenyt kaksi todella ärsyttävää ongelmaa, ensimmäinen on copy-pasten kanssa. pystyn kopioimaan ja liittämään yhden tekstipätkän esim. netistä Wordiin, mutta kun koitan kopioida toista tekstiä niin aina liitettäessä kone muistaa vain sen ensimmäisen kopion ja "unohtaa" uuden. Kun käynnistän koneen uudestaan niin voin taas copy-pasteta yhden tekstipätkän jne.

 

Toinen ongelma on nettiyhteyden kanssa, eli netti toimii normaalisti noin 30 minuuttia, mutta sen jälkeen selain ei saa enää yhteyttä (Firefox ja Explorer käytössä). Kun koneen käynnistää uudelleen niin yhteys toimii taas sen 30 min normaalisti. Voisiko ongelma johtua siitä, että viikonloppuna käytin langatonta yhteyttä ja nyt olen taas piuhan kautta netissä?

 

Alkaa pikkuhiljaa ns. kyrsiä tämä koneen uudelleen käynnistäminen, olisin todella onnellinen jos joku voisi antaa vinkkiä kuinka saisin koneen taas toimimaan normaalisti... :thmbup: Käyttiksenä on Windows XP

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jostain syystä yhteyden uusiminen ei toimi. Win98ssa pääsee katsomaan ip-konfiguraatiota komennolla winipcfg ja 2000/xp wntipcfg. More info-kohdasta löytyy ihan vimeisenä lease .... .Tsekkaapas nuo ajat.

 

Ai niin, 2000/XP tuo ei ole käyttiksen osana vaan se täytyy hakea täältä

 

Jokatapauksessa kannattaa ottaa yhteytää ISPhen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään