Guest Sachar

peliportti-USB adapteri

6 viestiä aiheessa

Löytyykö adaptereita myynnissä muualla kuin Verkkokauppa.comissa (Mcabista en tiedä onko hyvä), jos niin missä? Lisäksi onko kokemusta mikä olisi hyvä adapteri, jota mahdollisesti myydään jossain Suomessa, tarkoitus liittää standardi 2 axis 4 nappinen ja mahdollisesti joskus myöhemmin 4 axis systeemi USB väylään. Tällöinhän koneen äänikortissa ei tarvi olla peliporttia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itselläni on Rockfire:n valmistama USB-Nest adapteri.Toimii useiden eri ohjaimien kanssa.CH:n ohjelmoitavien peliporttilaitteiden kanssa ei tuo ohjelmoitavuutta mukaan kuvaan perustoiminnot kylläkin.

                            Vexi

 

Edit:Löytyy tilaamalla sähkökomponentteja myyvästä tavallisesta liikkeestä.Niistä paksuista komponenttiluetteloista etsimään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Se on tuossa luettelossa sivu 138 mikä minulla on.Ainoa säätö on neliasentoinen kytkin millä valitaan eri systeemit.Siihen ei kannata tuijottaa jos oma tikku ei ole luetteloitujen joukossa ,se voi silti toimia.Itselläni siinä on ollut kiinni CH-Fighterstick ja CH Pro-Pedals joissa tikun akselit ja neljä perusnappia toimivat,ohjelmoitavat napit ei toimi.Polkimet toimivat muuten ,paitsi varvasjarrut.Pro Throttle ei toimi mitenkään.Se näissä CH:n peliporttilaitteissani on ,että peliportin kautta ne toimivat WinXP:ssä erinomaisesti,paitsi ohjelmointi joka on tehtävä joko WinME :ssä tai DOS-boot levykkeellä.Tuosta toisesta adapterimerkistä en tiedä mitään.

                        Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuli ostettua Partcosta Rockfire peliportti-usb adapteri: TIEDOKSI toimii kaikki ohjelmoitavat napit ja akselit, rudderia en vielä testannut, mutta pitäisi toimia ehdottomasti, suosittelen adapteria, tosin voi olla ettei kaikissa emoissa saa ohjelmoitavuutta toimimaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko kellään kokemusta CH Flight Sim yoken adaptoimisesta gameport-liitännästä USB-väylään? En oikein ymmärtänyt oliko Veijolla tuossa kokemusta nimenomaan tästä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään