Jukka Palander

Viritinvahvistimen ääniongelma

3 viestiä aiheessa

Terve!

 

Ajattelin kysyä löytyisikö täältä asiantuntijoita tältä saralta. Ostimme kotiin LG:n taulutelkkarin, JVC:n dvd-soittimen ja viritinvahvistimen sekä vielä erikseen Jamon kaiutinsarjan. Nyt ongelmaksi on muodostunut se, että kun haluan katsoa televisiota ja kuulla näin ollen TV-äänet kaiuttimista, niin joudun pistämään volumen viritinvahvistimesta 40-50 tasolle, että kaiuttimista saadaan jotain kuulumaan. Tämä ei lienetkään normaalia? Varsinkin tuolla volumetasolla kuuluu jo esim. elokuvan hiljaisina hetkinä hirveä suhina kajareista. Musiikkia dvd:n ja radion kautta pystyy normaalisti kuuntelemaan, että viritinvahvistimen volumetaso on ihan normaalissa kuuntelutasossa 10-20. Mikä siis vialla, että television tilanteessa joudutaan ääni buukkaamaan älyttömän ylös saadakseen kuulumaan mitään? 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kosketushäiriö johdoissa tai liittimissä, tai TV:n asetuksista saattaa löytyä äänilähtöjen valintoja tai jopa voimakkuusasetus. Koita kytkeä pihan vahvistimessa eri tuloon, sitten koita toisella piuhalla ja katso telkkarin menuasetukset läpi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Homma selvisi! Rupesin tarkemmin selailemaan viritinvahvistimen asetuksia ja sieltä piti säätää taajuuskohtia ylemmäksi, näin ollen ääni rupesi kuulumaan normaalisti. Kiitoksia avusta!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään