Sami Puro

Lue ensin: Ohje - Osta / Myy

1 viesti aiheessa

Tässä viestissä on kerrottu muutamia tärkeimpiä yleisiä asioita liittyen tähän nimenomaiseen keskustelupalstaan. Tarkemmat käyttöehdot löydät Säännöt-sivulta.

 

 

Yleistä

 

Tälle keskustelualueelle voit lähettää osto- ja myynti-ilmoituksia kaikista ilmailuun, valokuvaukseen, lentosimulaattoreihin ja tietokoneisiin liittyvistä tuotteista. Ilmoituksia voivat jättää rekisteröityneet käyttäjät. Palstan käytössä tulee noudattaa alla mainittuja yleisohjeita.

 

Ennen kuin voit lähettää viestejä keskustelualueellemme, sinun tulee rekisteröityä ja luoda siten itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröityneenä saat myös muita etuja: voit valita käyttöliittymän kielen (englanti, suomi, ruotsi), näet mitä viestiketjuja olet jo lukenut ja voit siirtyä automaattisesti jokaisen viestiketjun uusimman viestin kohdalle. Rekisteröityneenä voit myös lähettää yksityisviestejä toisille käyttäjille ja näet heidän profiilinsa. Muista tutustua rekisteröintisivulta löytyviin keskustelualueen sääntöihin. Löydät säännöt myös täältä.

 

 

Ilmoitusten erityisohjeet

 

 • Ilmoita selvästi mitä myyt, ja millä hinnalla. Ilmoita myytävä tuote myös viestin otsikossa.
   
 • Ilmoita otsikossa onko kyseessä osto vai myynti.
   
 • Kerro myös missä tuote sijaitsee (ja erikseen jos et pysty/halua postittaa sitä).
   
 • Kun olet myynyt tuotteen, vastaa omaan myyntiviestiisi ja kerro, että tuote on myyty.
   
 • Tämä palsta on tarkoitettu suoriin myynti-ilmoituksiin. Älä siis linkitä esim. nettihuutokaupan sivulle, vaan tee myynti-ilmoitus kokonaisuudessaan tänne.
   
 • Palstan ylläpito ei vastaa tätä kautta myydyistä/ostetuista tuotteista.
   
 • Mahdollisten roskapostien välttämiseksi suosittelemme myös, että et suoraan kirjoita sähköpostiosoitettasi lähettämiisi viesteihin – on suositeltavaa pyytää jäseniä ottamaan yhteyttä foorumin yksityisviestien avulla.
   
 • Suora kaupallisten palveluiden tai tuotteiden mainostaminen keskustelualueen viesteissä ei ole sallittua. Keskustelualueelta on ostettavissa mainostilaa, josta saat lisätietoja ylläpidolta.

 

 

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.