Muita kuvia albumissa Kuvia Vaasasta (EFVA)

SE-MHU - Beechcraft 1900C - Jonair - 6.11.2019

Jonair on päättänyt ottaa askeleen kohti aikataulumukaista reittiliikenettä ruotsissa ja samalla myös hankinnut entistä suuremman koneen laivastoonsa, eli tämä viimmeksi Hummingbird Aviationilla rahtia kuskannut Beech 1900C. (Koneeseen on tietenkin asennettu matkustajaistuimet tämän jälkeen) Tässä näkyy viimme viikolla hakemassa matkustajia Skellefteå:n taksilennolla. Valo oli armottamasti suoraan sivusta joten ruuvaukset kesti omansa ajansa saadakseen näyttämään jotenkuten sietäviltä. On viimme aikoinakin käynyt kääntymässä, mutta tämän parempaa ei olla vielä saatu, joten näillä mennään toistaseksi. Ehkä olisi pitänyt yrittää hieman eri vikkeliä, mutta aikaa oli niukasti löytää hyvää paikkaa.

Koneen sarjanumero on UC-115 ja rakennettu vuonna 1990. Entiset rekkarit ovat N115YV Air Midwest(?), F-GPYY Atlantiqe Air Assistance ja N315LC. Lähde: http://forum.flyghistoria.org/viewtopic.php?f=16&t=18586&view=previous

Jos tarkkaan katsoo koneen runkoa näkyvät vielä nuo entisen operaattorin raidat (Atlantiqe Air Assistance), ja myös hieman raitaa jäljellä nokassa ja peräsimessä.


Tekijänoikeus

© Sebastian Sainio

3 henkilöä tykkäävät tästä

Albumista

  • 1 509 kuvaa
  • 335 kommenttia

Kuvan tiedot

Laite: NIKON CORPORATION NIKON D3300

  • 110 mm
  • 10/4000
  • f f/5.6
  • ISO 100
Kaikki Exif-tiedot

0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään