Muita kuvia albumissa Kuvia Vaasasta (EFVA)

9H-TJB kaartaa kohti Kuopiota

Jaakko Hakala

Vaikka itse olenkin viime aikoina keskittynyt seuraamaan sivusta näitä upeita "kotikentän" kuvia, niin on sitä välillä tullut kuvailtua aina silloin tällöin kun tulee kotona käymään. Mahtavaa, että kaikki erikoiset vieraat ja välillä myös normaali päiväliikenne on tullut kuvatuksi hienoin lopputuloksin Mikon ja Sebastianin toimesta, itse kun on joutunut harmittelemaan niiden näkemättömyyttä täällä muutaman sata kilometriä etelämpänä..;D

Itse asiaan, nähtiin Etelä-Pohjanmaan puolella 738:n ylitys laskuun tullessaan noin tuntia aiemmin ja lähdettiin ajelemaan kohti Vaasaa. Kuvaaminen ei käynyt edes mielessä vaikka kamera autossa olikin, mutta nähtiin kone platalla vielä parkissa, joten ajeltiin tuohon Huoltokadun sorajatkeelle ja juuri kerittiinkin katsomaan lentoonlähtö. Tässä kaarrellaan jo kohti Kuopiota.2 henkilöä tykkäävät tästä

Albumista

  • 1 529 kuvaa
  • 335 kommenttia

Kuvan tiedot

Laite: Canon Canon EOS 7D

  • 70 mm
  • 1/350
  • f f/6.7
  • ISO 320
Kaikki Exif-tiedot

3 Kommenttia

Hyvä Jaakko! Ensinäkin, kiitokset kovasti kehuista. Mehän oltiin aika lailla samoilla apajilla tolla hetkellä, itse olin fillarilla tuossa vitosportin kohalla, eli siinä entisen runsorintien pätkän kohdalla. Kamera kainalolle vaan ja siitä kuvaamaan, ja tänne rohkeesti julkaisemaan, on aina todella mukavaa nähdä muuta kun minun ja Luodon kuvia.:)Vaikka vaasassa ei saada kauheen usein näitä "komeita koneita" niin on kuitenkin ympäristö varsin kelpoa spottauksen kannalta, varsinkin minun mielestäni tuo 34:sen "pääty" on erinomainen spottauspaikka puolipäivän jälkeen saapuville koneille, kunhan koneet tulee sieltä laskuun.

Jaa kommentti


Link to comment

Hienoa Jaakko! Ja tosiaan, vaikka me "vakionaamat" huseerataan täällä pääosin kahdestaan, se ei ole millään tavalla tavoitteemme, päinvastoin. Uudet (öö,,,vanhat) kuvaajat tuovat vaihtelua arkeen ja Vaasassa vierailevat vehkeet tulevat näin tallennetuksi osaksi paikallista ilmailun historiaa. Nojoo, aika juhlavasti sanottu mutta ainakin pikkusen kerrallaan noin käy :) 

Jaa kommentti


Link to comment

Eipä tullut Sebastiania nähtyä, oltiin punaisella Toyotalla siinä pellon laidalla isommalla porukalla, jos satuit näkemään. :) Vanhalla foorumilla olikin jonkun verran kuvia jo valmiiksi, mutta ekaa kertaa laitoin tänne uudellekin puolelle jotain.

Jaa kommentti


Link to comment

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään