Suomen Ilmailumuseo on jälleen avoinna

    

This event repeats every day until 30.05.2021

Tapahtuman tiedot

Suomen Ilmailumuseo avautuu 3.5.2021 jälleen toimintaan koronarajoitusten jälkeen, ja samoin ovensa avaa museon oma kahvila Yläpilvi. Aukioloaikamme palaavat normaaleiksi, eli olemme avoinna ma-pe 10-20 ja la-su 10-17.

Reilujen aukioloaikojemme puitteissa vierailet meillä sujuvasti ja ruuhkatta. Huomaathan, että elämys-, opastus-, kokous- ja kokoelmapalveluissamme voi olla rajoituksia vielä jonkin aikaa. Sulun aikana olemme tehneet monenlaisia kunnostustöitä – tule ja ylläty iloisesti!

Ilmailumuseon näyttelyt ovat nyt entistä ehompia. Museon perusnäyttelyä on sulkuaikana parannettu: näyttelystä löytyy nyt runsaasti uusia kuvia ja tarinoita suomalaisen ilmailuhistorian varrelta. Soundcloud-sovelluksessa on saatavilla ääniopastus suomeksi ja englanniksi. Myös rakastetun Convair Metropolitan -matkustajakoneen suojaushanke on saatu päätökseen, ja kone avataan jälleen yleisölle. Saab Draken -yleisölentosimulaattoria huolletaan ja päivitetään, joten se tulee käyttöön myöhemmin.

Vaihtuvana näyttelynä jatkaa Välihallissa Saab Oyj:n Yli 80 vuotta ilmaa siipien alla. Lisäksi ilmapartio Malmin Tuulenkävijät on tuottanut näyttelyn toiminnastaan Avia-kabinettiin. Malmin Tuulenkävijöiden näyttely on ilmaiseksi nähtävillä silloin, kun kabinetti ei ole kokouskäytössä. Lisätietoja saa asiakaspalvelusta.

Vapaalippujen voimassaoloaika on saantipäivästä riippumatta tämän vuoden 2021 marraskuun loppuun saakka. Kaikkien ostettujen lahjakorttien voimassaoloaika alkaa avaamispäivästä lähtien alusta (1 vuosi). Ehdit siis varmasti nauttimaan elämyksestä ilman ruuhkaa!

Museo avautuu vastuullisesti ja koronaturvallisesti vaiheittain. Elämys-, opastus-, kokous- ja kokoelmapalveluissamme voi olla rajoituksia vielä jonkin aikaa mm. kokoontumisrajoituksista johtuen.

Suositut kokoustilamme ja kokoustarjoilut ovat saatavilla rajoitusten mukaisesti – avaamishetkellä kokouspalvelut ovat saatavilla 6 henkilön rajoituksen mukaisesti, poislukien yhtiökokoukset ja vastaavat, joilla on lievemmät rajoitukset.

Tavataan turvallisesti ja hyvien käytäntöjen mukaisesti. Ilmailumuseon halleissa on reilusti tilaa turvalliselle museovierailulle. Jatkamme hyväksi havaittua yksisuuntaista näyttelykiertoa – kierroksen voi helposti tehdä uudelleen vaikka halli kerrallaan. Tulethan museoon vain tuntiessasi itsesi terveeksi. Meillä käytetään maskia ja pidetään sopiva "siipiväli" muihin seurueisiin. Museo varaa tarvittaessa oikeuden rajata asiakasmäärää.

Lisätiedot:
info@ilmailumuseo.fi
(09) 8700 870, 044 754 2930

 

 

 Ei kommentteja.

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään