Suuri Maalaustapahtuma Ilmailumuseolla

    

Tapahtuman tiedot


Ilmailutaidetta! Tule mukaan tekemään, ihmettelemään ja ihailemaan ilmailutaidetta Ilmailumuseon pihalle, näyttelyihin ja työpajoihin – tai ihan vain omin toimin piirtämään tai maalaamaan museolle. Museon piha-alueella ja aulassa olevat tapahtumat ovat ilmaisia, näyttelyihin pääsee piirtämään normaalilla pääsymaksulla (alle 7 v. ilmaiseksi, 7-17 v. 7 €, aikuiset 10 €, museokortilla vapaa pääsy).

Museo lainaa sinulle piirustusalustoja, tai voit ottaa omat maalarinvälineet mukaasi. Kokoelmissa olevien ilma-alusten lisäksi maalauksen aiheeksi löytyy mm. lentokenttäpalomies. Avia-auditoriossa voit piirtää lentoemännän virka-asussaan - mikä vuosikymmen, sen näemme tapahtumassa.

Aulanäyttelyssä on nähtävillä Sture Gripenbergin "lentokonemuotokuvia" ja pihalle valmistuu heinäkuussa katutaidetta peltihallin kylkeen: seinämaalauksen tekijä Juha Liede on 10.7. paikalla kertomassa teoksestaan ja innostuksestaan ilmailuaiheisiin.

Lapsille on paljon tekemistä askartelupisteillä ja ulkona leikkipaikalla hahmotellaan asfaltin pintaan Unelmien Lastenmaailma katuliiduilla. Ruiskumaalaustyöpaja toimii non-stop-periaatteella.

Työpajoissa noudatathan ohjaajien ohjeita, ja näyttelytiloissa piirtäessäsi tai maalatessasi otathan huomioon toiset museokävijät, jotta kaikki mahtuvat kulkemaan ja katselemaan ilma-aluksia. Museoesineistä pidämme hyvää huolta, joten niiden suoja-aitoja ei pidä ylittää eikä esineitä siirrellä.

Suuri Maalaustapahtuma on vuosittain 10.7. järjestettävä teemapäivä, jossa voi jokainen osallistua yksin, yhdessä tai vain mukana hengaamalla. Päivämäärä 10.7. on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä ja se on nimetty Kuvataiteen päiväksi. Tapahtumaa on vietetty vuodesta 2011 lähtien.

Ohjelmatiedot päivittyvät Ilmailumuseon tapahtumakalenteriin ja Facebookiin.

1netti_214x.jpgEi kommentteja.

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään