Nummijärvi Fly In järjestetään 9 - 11.3.2018

    

Tapahtuman tiedot


Nummijärvi Fly In on ilmailupiireissä perinteeksi muodostunut lentäjien kokoontuminen ja lentokauden avaus aina maaliskuun toisena viikonloppuna Kauhajoella Nummijärven jäälentopaikalla. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran pienimuotoisena kokoontumisajona vuonna 2003. Joten tänä vuonna Nummijärvi Fly In täyttää 16 vuotta! Lentokerho Air Pilot ry:n toimesta tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta nykyiseen laajuuteensa ilmailijoiden talvilentokauden päätapahtumaksi. Lentosään suosiessa jäälentopaikalla vierailee noin 50 - 60 ilma-alusta, mm. yksi- ja kaksimoottorikoneita, ultrakevyitä, , helikoptereita, autogyroja, riippu- ja varjoliitimiä, paramotoristeja, laskuvarjohyppääjiä, lennokkiharrastajia ja kuumailmapalloja. Tänä vuonna paikalle saadaan vuosien tauon jälkeen myös purjelentokone kun Ilmasotakoulun lentokerho saapuu Kauhavalta useamman koneen voimin ja tuo mukanaan myös kaksipaikkaisen purjelentokoneen! 

https://www.airpilot.fi/flyinOhjelma sekä laskeutumiskartta julkaistu tapahtuman nettisivuille: https://www.airpilot.fi/flyin

-Käytössä oleva jakso on 123.500 / Nummijärvi jää. Pyritään olemaan kuuntelulla koko ajan mutta käsiradion kuuluvuus jäälle ei ole aina kovin hyvä, käytännössä vasta muutaman kilometrin päästä alkaa kuulua joten ei pidä huolestua jos ei heti saa vastausta.

-Lähestyminen normaali korpikenttä-menetelmällä. Silmät ja korvat auki. Mikäli radion saa kuuntelulle, toisena jaksona kannattaa pitää Kauhajoen (EFKJ) taajuutta 118.450.

-Etelän suunnalta lähestyville: Aluelennonjohto on esittänyt toiveen että Nummijärvelle menevät koneet tekisivät lentosuunnitelman, helpottaisi heidän työtään mikäli lentosäät osuvat kohdalleen. Jämi on vielä suljettuna, kiitotiellä n.70cm lunta. Suksikoneilla päässee tankille. Lisätiedot Taneli Äikäs 040-5572129.

-Lähin 100ll tankkauspaikka pyöräkoneille on EFSI.

Muokattu: , käyttäjä: Sami Mäntyharju

Jaa kommentti


Link to comment

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään