Hauho XLVII Ski In 2.3. - 4.3.2018

    

Tapahtuman tiedot


vesilento_ski-in.jpg.f9b944dc23c67d83ee8b0271ff47cb36.jpg

Tulihan se talvi viimein, ja kohta tulee talven mukavin ilmailutapahtumakin. Sarjassaan 47. Hauho Fly-in järjestetään tuttuun tapaan Ilorannassa 2.3. - 4.3.2018. Paikalle on suksikoneiden lisäksi helppo tulla myös autolla - tai olosuhteiden salliessa myös pyöräkoneilla.

Tällä hetkellä (28.2.) kiitotien auraaminen näyttää epätodennäköiseltä, sileän jään päällä on hieman vettä (jonka päällä lunta 10-15 cm), mutta jää ei ole riittävän paksu traktorin+lingon käyttämistä varten, eikä kevyempi kalusto oikein riitä auraamiseen. Tieto tarkentuu joka tapauksessa perjantain 2.3. aikana.

Ohjelmassa perinteisesti lentelyä, saunomista ja syömistä. Ilmailuaiheiset matkakertomukset, videot yms. tervetulleita illanviettoon. Myös alkoholipitoiset ruoka- ja saunajuomat on jokaisen tuotava mukanaan.

Jos tulet käymään Ilorantaan vain lounaalle, etukäteisilmoittautuminen helpottaa silloinkin lounaan mitoittamisessa, mutta paikalle saa toki tulla myös ad-hoc. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Petri Munukka, petri piste munukka ät welho piste com tai puh 0400 502 seiska nolla yhdeksän.

http://www.vesilento.com/Ei kommentteja.

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään