03 heinäkuu 2017 - 08 heinäkuu 2017

Perinteinen Oripää Camp matka- ja kilpapurjelennon harjoitusleiri järjestetään 3-8.7. 2017.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: http://turunlentokerho.fi/oc/
OC löytyy toki myös Facebookista: https://www.facebook.com/OripaaCamp/
Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot


Tapahtumakalenteri 0 Kommenttia

07 heinäkuu 2017 09:00 - 09 heinäkuu 2017 12:00

Tervetuloa yhdeksänteen Kuhmo Fly Iniin
15.06.2017 ·
Heinäkuun ensimmäisenä kokonaisena viikonloppuna 07.-09..07.2017 Kuhmossa järjestetään jälleen perinteinen Fly In. Tämä on nyt samaan jonoon yhdeksäs tapahtuma, ja aina on ollut mukavaa.

Kuhmo on kaukana mutta lähellä. Pisimmilläänkin lentomatka Suomen kaukaisimmista kolkista kestää kolmisen tuntia. Matkalla on mielenkiintoista nähtävää, ja suosittelenkin laskeutumaan välikentille. Ainakin Lappeenrannassa, Vesivehmaalla, Jyväskylässä ja Hallissa on ilmailumuseot. Mäntän Sassissa on uusi kunnostettu lentokenttä, Vaalan vanha sotakenttä on niitetty. Pohjoisen kentistä olisi mukava kuulla lisää Kuhmossa. Lähiseudulta löytyviä lentoretkikohteita ovat mm. Lieksa-Nurmes, Kajaani ja Suomussalmi, joissa voi käydä pyörähtämässä päivien mittaan. Kajaanista saa lentokonebensaakin, Kuhmosta löytyy V-Power 98E5 ja Dieseliä.

Olemme paikalla jo perjantaina toivottamassa tulijat tervetulleiksi. Ohjelmaa on lähinnä lauantaina, kun klo 10 avaamme tapahtuman. Kuhmon ilmailukerho esittäytyy ennen kaupunginjohtajan avauspuhetta klo 12. Klo 13 alkaen on luentoja, mm. E-mag sähköinen sytytys esittelyineen, OH-WOW-hankinta Euroopasta, Ilmailuliiton terveiset ja vielä muuta, ohjelma päivittyy www.kuik.fi. Jos kiinnostusta riittää, pidän mielellään tilannekatsauksen Helsinki-Malmin tilanteesta, jonka tunnen hyvin. Sunnuntaiksi järjestämme aamuhuollon ja kyydit kentälle.

Tilaisuuteen voi tulla normaalisti kuin korpikentälle, ilmoittautuminen www.kuik.fi auttaa arvioimaan sopan määrän. Huutele viisi minuuttia etukäteen radioon niin ehdimme kuuluttaa saapumistasi yleisölle. Majoitustilaa on hyvin, Hotelli Kainuu on keskustassa, Hotelli Kalevala muutaman kilometrin itäpuolella.. Kentällä on hyvät telttailupaikat ja uusi hieno puusee, vettäkin on tarjolla. Vieressä on kalakoski, josta voi hakea ruokaa kunhan luvat ovat kunnossa. Vesikoneille löytyy tilaa sekä kentän läheltä että Hotelli Kalevalan rannasta, miksei sieltä keskustan venelaituristakin.
Lataa tästä lisätietoa
koko tilaisuuden esittely Kuhmo Fly In 2017 reittiehdotuksia matkalle Kuhmoon kuhmoon2017 Kuhmo EFKH lentopaikat.fi Tervetuloa kaikki lentäjätoverit, ilmailijat ja muuten vain kiinnostuneet! Kuhmo on elämys

Tapahtuman tiedot


Tapahtumakalenteri 0 Kommenttia

 • Tulevat tapahtumat

  • 04 elokuu 2017 - 06 elokuu 2017
   0  
   Milk Fly In 4.8. - 6.8.2017 EFNU
   Perinteinen Fly In Nummelan lentokentällä. Ohjelmassa esittelylentoja, luentoja, experimental rakentajakilpailu, ultrien tuunauskilpailu, ultra SM demo kilpailu, illanviettoa, saunomista ja hyvää ruokaa.
   http://milk.flyin.fi/
   Järjestäjä Milk ry ja Sil Eut
  • 11 elokuu 2017 09:00 - 13 elokuu 2017 13:00
   0  
   Kesän tärkein lentotapahtuma eli sarjassaan 46. Hauho Fly-in järjesteään tuttuun tapaan Ilorannassa elokuussa 2017.

   Ohjelmassa perinteisesti lentelyä, saunomista ja syömistä. Ilmailuaiheiset matkakertomukset, videot yms. tervetulleita illanviettoon. Katso lisätiedot Suomen vesi- ja suksilentoyhdistyksen nettisivuilta, http://vesilento.com/news/hauho-xlvi
  • 13 elokuu 2017
   0  

   Sunnuntaina 13.8.2017 suihkumoottorilennokkien MM-kilpailuiden avajaislentonäytös. Tervetuloa myös itse lentäen paikalle perinteiseen fly-in tyyliin. Seuraa nettisivuja & foorumeita.
   http://www.jwm2017.com
  • 19 elokuu 2017
   0  
   Konerieha on Kauhajoella toimivan Air Pilot ry:n järjestämä tapahtuma Kauhajoen lentokentällä (EFKJ). Tämän vuoden tapahtuma on järjestyksessään kolmas.
   Koneriehan yleisömäärä on ollut n.1000 henkilöä ja v.2016 lentäen saapui 41 erilaista ilma-alusta, lentokoneita, autogyroja sekä helikoptereita. Lisäksi riippu- ja varjoliitäjät, laskuvarjohyppääjät sekä lennokkiharrastajat esittelevät toimintaansa. Erilaisia vanhoja ja näyttäviä kulkuneuvoja, työkoneita ym. on näytillä kymmeniä.
   Mikäli haluat tuoda oman aarteesi näytille tapahtumaan, ilmoittaudu Pj. Jari Sivulalle: 0500-615089
   Koneriehan nettisivut
   Kuvia v.2016 tapahtumasta
   Air Pilot ry

 • Valokuvia ilmailutapahtumista