Ilmailua tuhansia vuosia sitten?

<< < (2/3) > >>

PekkaK:
Lainaus

Raamatussa profeetta Hesekiel kuvaa lentäviä olentoja tuhansia vuosia sitten hyvin tarkasti ja yksityikohtaisesti. Hän tekee sen silloiseen tietämykseen perustuen. Hesekiel kertoo siivistä ja pyöristä. Olentojen kehät ovat täynnä silmiä. Hesekiel kertoo tulesta ja jyrinästä. Mitähän Hesekiel näki?

http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Hes.1.html


Joseph Blumrich on tulkinnut Hesekielin näyn omassa kirjassaan "Kun taivaat aukenivat" ihan mielenkiintoisella tavalla. 
Mielenkiintoiseksi sen tekee se, että Blumrich oli NASA:n insinööri tms.

susiluoto:
Lainaan tähän erään M-L Sandbergin minulle lausuman, "vanhana kerettiläisenä" no joo enhän minä kaikkea tiedä vaikka tuon Jukan laskutelineen olisin nyt näillä tiedoilla tienny.
Jälkiviisaus on muaaliman parhaita viisauksia.

OH838:
Ei tarvi mennä kovin kauaksi, kun puhutaan muinaisista lentolaitteista ja lentämisestä. Ilmarinenkin lensi...: Kalevala

"Karjalan kivipiirrokset tunnetaan kaikkialla maailmassa. Tavanomaisten ihmis- ja eläinhahmojen seassa on kuvioita, joita harva tutkija menee selittämään. Ne muistuttavat lentovälineitä tai avaruusluotaimia, joita on vaikea kuvitella kivikauden ihmisen taloudessa. Mutta arkaainen maailmankatsomus ei lainkaan sulje pois tällaisia ilmiöitä: kansanperinne on täynnä tarinoita lentävistä olennoista ja välineistä. Entäpä jos meidän kaukaiset esi-isämme yrittivät vain mahdollisimman tarkasti kuvata todella näkemäänsä?"

Ylläoleva on poimittu tästä: http://carelia.onego.ru/1999-4/90.html

Jukka

msokero:
Ei siivilläkään väliä, jos antigravitaatio on hanskassa... 

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-gravity

doggie2:
Lainaus

Tuon linkin alla puhuttaisiin hieman sen asian puolesta, että tuo ilmailu onkin vanhempaa touhua kuin yleisesti luullaan. Monelle asia on varmasti tuttua, mutta intialaisten matkat Pääsiäissaarille lentämällä muutama tuhat vuotta sitten täyttää melkoisten mysteerien kriteerit.

Te, jotka olette asiaan (muinaisilmailuun) perehtyneet, oi, kertokaatten, onko tuossa touhussa todenperäisyyttä missä määrin? Kovaa touhua ollut jos pitää edes osaksi paikkaansa... Dänikenin kirjat ovat oma lukunsa jne.

http://www.world-mysteries.com/sar_7.htm

 

Mikko
Intian Muinaisilmailuliitto


Tuo Epyktin 200 BC kone vaikuttaa lentokelpoiselta.

Tässä wikin faktaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Lentokoneen_historia

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu