Helsinki-Vantaa lähtevät/saapuvat

<< < (1738/1738)

Aaltonen:
Lainaus

Sä voisit lopettaa ton angstaamisen siitä pikkujutusta ni kaikki ois hyvin Se tuskin kenenkään kirjoittelua tähän rajottaa jos kerran sanoin että vitunko väliä sillä on että millä se CSA sinä päivänä tulee, A321 tai B737, eiköhän noi molemmat olla täällä nähty aika useesti..

Mun puolesta voidaan tää "kakaroiden" väittely lopettaa tähän. Ja sä voit lopettaa sen itkun täällä ja mennä sinne äiskän helmoihin jatkaan... sovitaan että kaikkia kiinnosti vi*usti tuliko se CSA a320 tai B737... harmi ettei päässyt kuvaamaan...


Hei, kaikki me ei olla töissä kentällä ja ehkä meitä, jotka eivät sielä niitä tööttää joka päivä; voi ehkä asia kiinnostaa; jos teitä kentällä töissä olevia ei sattumalta kiinnosta.

Nimimerkillä metsästin Fly Me:n logojettiä ihan riittävän kauan, että sain sen sillon joskus kuvattua. Ja sekin oli jokapäiväistä peruskauraa vailla vertaa, eikä ketään enää loppuenlopuksi se kiinnostanut sen enempää millä koneella se tuli päivittäin, mutta joitain silti kiinnosti.

Assiini:
Miten te oikeesti jaksatte? Petri kertoi joskus mokanneensa (ehkä) ja ilmoitti olevansa asiasta "pahoillaan" niin eiköhän se riitä? "Helsinki-Vantaa lähtevät/saapuvat"-ketjun tarjonta on ollut viimeisen vuorokauden kaikkea muuta kuin lentokoneita Ilmailu on varmaan 97% tämän foorumin lukijoista harrastus niin pitääkö se ottaa niin saakelin vakavasti? Jos te harrastatte lenkkeilyä niin vittuiletteko muille juoksijoille matkan varrella?

Anteeksi puuttumiseni asioihinne mutta olisi ihan kiva lukea niitä oikeitakin puun tarjoamia asioita eikä etsiä niitä kissojen ja koirien kanssa tuolta vittuilusekamelskasta (onkohan tää yhdyssana ?).

Aaltonen:
No niin minäkin tätä olen seurannut, saanut yleensä tietää enemmän tai vähemmän jälkeenpäin tai etukäteen sen, että onko Lufthansa tulossa speciaali koneella tai Malev:ssa joku tarra kyljessä. Mutta näköjään stanuja kun ovat, niin ei noita tästä eteenpäin varmaan enää täällä kuulutella sen enempää. Kun ketään ei sen enempää taida kiinnostaa, vaikka varmasti on niitä jotka saattaisivat tiedon saatuaan kentän laitaan ehtiäkin juuri tätä konetta varten.

Surullista, että tämä topikki on tähän mennyt.

sami:
Eiköhän tuo marttyyrivuodatus riitä tämän ketjun osalta. Kun ei aiemmin mennyt ymmärrykseen...

Navigaatio

Yksi taso ylös

Edellinen sivu